custom-banner

Inžinier procesnej kvality (Ref. č.: 3-10-42971)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

-Počas fázy návrhu definovať vlastné kontrolné cykly kontrolného plánu, participovať na tvorbe FMEA, validovať navrhovaný proces z pohľadu kvality -Aktívne participovať na analýze kapability procesu a validácii produktu. -Zabezpečiť nákup spolu so systémom kvality, manažmentom a údržbou meracích zariadení, ktoré sú určené pre kvalitu procesu. -Školiť operátorov s cieľom, aby pochopili a realizovali aktivity kontroly kvality. -Rozvíjať a ovládať procesné parametre; Definovať podmienky pre nulové chyby.

Benefity a ďalšie výhody:

- Benefity budú predstavené každému uchádzačovi na osobnom pohovore

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na https://www.grafton.sk/sk/job-search

Všeobecne požadované znalosti:

Požadované zručnosti, skúsenosti a vzdelanie: - Zákonník práce. - Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci. - Manažment systému kvality. - Základné ekonomické a finančné znalosti. - Anglický jazyk. - Word, Excel, PowerPoint, Outlook. - Znalosť produktu a procesu. - Štatististická kontrola procesu SPC. - Nástroje kvality - FMEA, Control Plan, PPAP. - Certifikovaný audítor procesu/systému. Znalosť auditu. - Automobilový priemysel, skúsenosti s oblasti mechaniky. - Vysokoškolské strojárske príp. technické vzdelanie.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    вища II-го ступеня