Ponuky z podobných lokalít
Ponuky z podobných kategórií
-
Miesto práce:
-
Ponúkaný plat (základná mzda):1100 EURZobraziť viac
základná mzda od 1100€, podľa skúseností a po zapracovaní bonusové ohodnotenie -
Druh pracovného pomeru:
-
Termín nástupu do práce:dohodou (ASAP)
Informácie o pracovnom mieste
• Vedenie tímu 2 manažérov, personálu reštaurácie, penziónu a pivovaru s pivnými kúpeľmi
• Kompletné riadenie a zabezpečenie plynulého chodu zverenej prevádzky
• Zodpovednosť za nábor a výber zamestnancov a personálnu agendu
• Zabezpečenie tréningového procesu nového zamestnanca
• Hodnotenie a motivácia zamestnancov, pravidelné mítingy so zamestnancami
• Rozpis služieb, príprava mzdových podkladov
• Zodpovednosť za zabezpečenie hygieny a BOZP
• Zodpovednosť za dodržiavanie prevádzkového manuálu a pokynov
• Zabezpečenie inventáru na prevádzkach, objednávanie tovaru
• Inventúry a zabezpečenie vystavovania uzávierok
• Určenie otváracích hodín a sanitárnych dní
• Povinnosť ovládať kompletné portfólio produktov a služieb, zabezpečenie presných receptúr a postupov
• Dodržiavanie, kontrola a optimalizácia nákladov
• Riešenie neštandardných prípadov na prevádzke, riešenie sťažností a reklamácií zákazníkov.
• Zodpovednosť za poskytovanú úroveň služieb.
• Vykonávanie dohľadu nad prebiehajúcimi akciami a podujatiami
Benefity a ďalšie výhody:
možnosť ubytovania. vlastná kancelária, služobný telefón a vozidlo, strava nad rámec zákona, zľava na služby poskytované zariadením
Informácie pre uchádzača:
Podmienka: prax min. 3 roky na rovnakej alebo podobnej pracovnej pozícii
Uchádzačov žiadame o výhradný kontakt e-mailom a zaslanie profesného životopisu a motivačného listu. Bez týchto príloh Vaša žiadosť nebude posudzovaná.
Všeobecne požadované znalosti:
• Ovládanie aspoň jedného z vybraných jazykov;
• Veľmi dobré riadiace a organizačné schopnosti, prirodzená autorita
• Zodpovedný prístup a spoľahlivosť
• Schopnosť riadiť a motivovať tím
• Pro-firemná orientácia
• Kreativita
• Proaktívny prístup
• Marketingové aktivity
• Zvládanie stresových situácií a práce pod tlakom
• Záľuba v sledovaní nových trendov v gastronómii a ubytovacích zariadeniach
Požiadavky na zamestnanca
-
Minimálne požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
-
Vhodné pre osoby so ZP:Áno
-
Vodičský preukaz:B, B1