Skladový pracovník pre najväčšiu logistickú spoločnosť v Európe!!! Práca na TPP vhodná pre ženy aj mužov.

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

- miesto výkonu práce - logistické centrum Gáň (pri Galante) - práca na nízkozdvižnom vozíku - kompletizovanie úloh na paletu tzv. pickovanie - práca s ručným skenerom - vedľajšia náplň práce: pomocné manipulačné práce (balenie paliet, vykladanie tovaru z kamiónov, upratovanie)

Benefity a ďalšie výhody:

- práca na trvalý pracovný pomer - nepožadujeme prax ani skúsenosti - sčítanie príplatkov ( napr. ak pracuje v sobotu nadčasovú zmenu, vyplatíme Vám príplatok za nadčas aj príplatok za prácu v sobotu.) - možnosť získania výkonnostného bonusu - doprava zo širokého okolia zdarma - zabezpečené ubytovanie (čiastočne hradené) - na komunikáciu pre pracovníkov bude pridelený koordinátor - hovoríme aj po maďarsky / beszélünk magyarul is.

Informácie pre uchádzača:

Zaujala vás táto ponuka, ale nespĺňate podmienky prijatia? Každý piaty úspešný uchádzač sa o pracovnej ponuke dozvie od svojho známeho. Je to jednoduché - využite možnosť "preposlať ponuku známemu" a pomôžte mu zamestnať sa. Radi Vám poskytneme viac informácii telefonicky, neváhajte nás prezvoniť alebo nám zavolať.

Všeobecne požadované znalosti:

- ochota pracovať na 3 zmeny (ranná, nočná, poobedná) - ochota nadčasovať 6. zmenu v týždni (oznámené včas) za príplatok - v prípade, že nemáte preukaz na vozík, potreba absolvovať školenie - absolvovanie vstupnej lekárskej prehliadky u lekára pred termínom školenia - výpis z Registra trestov

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    základné vzdelanie
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno