Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Manažér stravovacej prevádzky - Nemocnica Michalovce

Penta Hospitals SK, a. s.

Informácie o pracovnom mieste

Miesto práce

Michalovce
Michalovce


Pozícia / odvetvie

Prevádzkar

Náplň práce, informácie o pracovnom mieste

* Zabezpečenie poskytovania fyziologickej a klinickej výživy pre pacientov v rozsahu požiadaviek jednotlivých oddelení, ale aj stravovania zamestnancov. * Zabezpečenie nákupu a skladovania potravín a surovín na prípravu stravy   (príjem, výdaj, sklad, exspirácia). * Normovanie stravy podľa jedálnych lístkov pre stravovanie pacientov a zamestnancov vrátane kontroly výpočtu energetickej hodnoty stravy. * Kontrola normovania stravy pre pacientov a   zamestnancov -  kontrola dodržiavania kalkulácie stravnej jednotky, plánovanie nákladov  na stravovanie, kontrola plnenia nákladov. * Dohliadanie na správne dodržiavanie technologických postupov pripravovanej stravy.    * Kontrola teploty jedál pred distribúciou.   * Koordinácia logistiky rozvozu stravy na pracoviská.  * Spolupráca s nutričným terapeutom. * Personálne zabezpečenie prevádzky kuchyne a jedálne pri dodržaní legislatívnych podmienok výkonu jednotlivých činností pre prípravu klinickej výživy pacientov a stravovania zamestnancov. * Vypracovanie a dodržiavanie HACCAP a prevádzkového poriadku OLVaS.

Ponúkaný plat

1110 EUR

Benefity a ďalšie výhody

- príjemný profesionálny kolektív
- skvelé možnosti profesionálneho uplatnenia
- možnosť osobného rastu a ďalšieho vzdelávania
- benefity pre zdravie, voľný čas, kultúru, rodinu a deti


Termín nástupu do práce

dohodou

Druh pracovného pomeru

plný úväzok

Informácie pre uchádzača

Telefonicky budeme kontaktovať len tých uchádzačov, ktorí spĺňajú uvedené požiadavky. Ďakujeme Vám za prejavený záujem a dôveru.

Požiadavky na zamestnanca

Minimálne požadované vzdelanie

stredoškolské s maturitou

Vhodné pre absolventov

Nie

Vhodné pre absolventov

Nie