Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.
Manažér stravovacej prevádzky - Nemocnica Michalovce
Penta Hospitals SK, a. s.Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste
* Zabezpečenie poskytovania fyziologickej a klinickej výživy pre pacientov v rozsahu požiadaviek jednotlivých oddelení, ale aj stravovania zamestnancov. * Zabezpečenie nákupu a skladovania potravín a surovín na prípravu stravy (príjem, výdaj, sklad, exspirácia). * Normovanie stravy podľa jedálnych lístkov pre stravovanie pacientov a zamestnancov vrátane kontroly výpočtu energetickej hodnoty stravy. * Kontrola normovania stravy pre pacientov a zamestnancov - kontrola dodržiavania kalkulácie stravnej jednotky, plánovanie nákladov na stravovanie, kontrola plnenia nákladov. * Dohliadanie na správne dodržiavanie technologických postupov pripravovanej stravy. * Kontrola teploty jedál pred distribúciou. * Koordinácia logistiky rozvozu stravy na pracoviská. * Spolupráca s nutričným terapeutom. * Personálne zabezpečenie prevádzky kuchyne a jedálne pri dodržaní legislatívnych podmienok výkonu jednotlivých činností pre prípravu klinickej výživy pacientov a stravovania zamestnancov. * Vypracovanie a dodržiavanie HACCAP a prevádzkového poriadku OLVaS.Ponúkaný plat
1110 EURBenefity a ďalšie výhody
- príjemný profesionálny kolektív- skvelé možnosti profesionálneho uplatnenia
- možnosť osobného rastu a ďalšieho vzdelávania
- benefity pre zdravie, voľný čas, kultúru, rodinu a deti