Ponuky z podobných lokalít
Ponuky z podobných kategórií
-
Miesto práce:GRAND BOUTIQUE HOTEL PIEŠŤANY -BANKA,
www.grandboutiquehotel.sk -
Ponúkaný plat (základná mzda):1200 - 1500 EURZobraziť viac
Plat stanovený dohodou podľa práce v hotelierstve alebo gastronómii. Fixný plat + % z tržieb stanovené taxatívne % z tržieb. Hotel je denne obsadený, preto musí ísť o osobu s praxou v hoteloch alebo reštauráciach a so záujmom o prácu v malom butikovom hoteli s možnosťou profesionálneho rastu. -
Druh pracovného pomeru:
-
Termín nástupu do práce:dohodou (ASAP)
Informácie o pracovnom mieste
Naša spoločnosť manažuje personál a prevádzku hotela. Hľadáme pracovníka na vedenie prevádzky medzinárodného hotela - kompetentnú osobu so záujmom o stabilné riadiace miesto. Práca zahŕňa vedenie prevádzok, zadelenie zmien, práca so zahraničným personálom, kontrola čistoty prevádzky, nákupov, spokojnosti hostí. Zabehnutý hotel s 21-ročnou tradíciou a s vysokou obsadenosťou celoročne. Vedenie tímu 15-18 zamestnancov. Len pre uchádzačov s praxou v riadení hotelov, ubytovacích zariadení resp. reštaurácií. Ide o butikový luxusný hotel s kapacitou 55 lôžok, 60 miest v reštaurácii a 80 na terasách. Hotel je v kúpeľnom meste s 22 ročnou históriou a vysokou vyťaženosťou celoročne. Manager-prevádzkar hotela musí mať organizačné schopnosti, prax v odbore na vedenie a zaúčanie personálu/ personál medzinárodný/, dobrú znalosť anglického jazyka, prax v hoteloch alebo reštauráciách. Ubytovanie zabezpečíme. Náplňou práce je kontrola prevádzky, kontrola upratovania, systému výdaja jedál, reštaurácie a obsluhy. Vedenie a zaúčanie personálu a dohľad nad plynulým chodom prevádzky. Plat fix + % z tržieb.
Benefity a ďalšie výhody:
Ubytovanie v hoteli zdarma, 3x denne strava, benefity, % z obratu tržieb.
Informácie pre uchádzača:
Žiadosti so životopisom a prehľadom profesionálnej praxe, jazykových znalostí a vzdelania zasielajte na lareine @ sergijo.sk a budeme Vás kontaktovať s termínom výberového konania.
Všeobecne požadované znalosti:
PRAX V ODBORE: hoteloch alebo reštauráciach minimum 5 rokov na pozíciách buď čašník/recepčný/šéfkuchár.
Organizačné schopnosti, vedenie tímu, príjemné vystupovanie.
Požiadavky na zamestnanca
-
Minimálne požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
-
Jazykové znalosti:Anglický jazyk (stredne pokročilý - B2)
-
Vodičský preukaz:B