Ponuky z podobných lokalít
Ponuky z podobných kategórií
-
Druh pracovného pomeru:
-
Termín nástupu do práce:dohodou (ASAP)
Informácie o pracovnom mieste
- Vynikajúca znalosť všetkých technologických a kvalitatívnych postupov a ich dodržiavanie
- Samostatné pripravovanie teplých a studených jedál (Á la carte, bufety)
- Zodpovednosť za kvalitu ponúkaných jedál
- Organizovanie práce kuchárov a pomocných síl v kuchyni (počas svojej smeny)
- Plná zodpovednosť za chod kuchyne (počas svojej smeny)
- Zodpovednosť za skladové zásoby surovín a ich objednávanie
- Dohľad nad estetikou podávaných jedál (aranžovanie a dekorovanie)
- Dodržiavanie prísnych hygienických zásad
- Vedenie a motivovanie tímu
Benefity a ďalšie výhody:
- tvorivé prostredie
- práca v stabilnej spoločnosti
- kvalitné podmienky pre výkon práce
- profesijný rast
- zamestnanecká strava
- ubytovanie zdarma
- zaujímavé finančné ohodnotenie
Informácie pre uchádzača:
Pracovný pohovor prebieha, ako aj osobným stretnutím, tak aj praktickou skúškou.
Všeobecne požadované znalosti:
- zodpovedný
- pracovitý
- kreatívny
- spoľahlivý
- mať chuť učiť sa nové trendy
- pozitívny vzťah ku gastronómii
Požiadavky na zamestnanca
-
Minimálne požadované vzdelanie:študent – stredná škola