KUCHÁR (minútky, jedlá na grile), AJ BEZ NEMČINY - RAKÚSKO. ODCHOD: ihneď

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    mesto: Bad Hofgastein (Rakúsko)
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    1300 EUR
    Možnosť výberu:
    Od 1550 Eur v čistom mesačne (ak máte vlastné ubytovanie, ktoré si hradíte sám, zamestnávateľ Vám môže pomôcť s kontaktami na ubytovacie zariadenia a pod.)

    alebo

    od 1300 Eur v čistom mesačne (ak Vám ubytovanie poskytuje zamestnávateľ a teda hradí ho zamestnávateľ)


    Pri štandardnom pracovnom týždni je mzda 1600/1300 Eur mesačne. Ak pracujete nadčas, zamestnávateľ platí 7 Eur na hodinu v čistom. Nadčasy sú vyplácané týždenne - každý piatok, mzda je vyplácaná mesačne.
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    dohodou (ASAP)

Informácie o pracovnom mieste

Pre rakúsku reštauráciu hľadáme samostatného, zodpovedného a flexibilného kuchára, ktorý bude pripravovať hlavne minútky + jedlá na grile (práca samostatne)
Nemusíte ovládať nemecký jazyk, nakoľko majitelia reštaurácie sú z Českej republiky.

Uchádzač musí mať skúsenosti s varením minútiek a s prípravou jedál na grile.
Kuchár ktorého hľadáme musí vedieť pracovať samostatne, vedieť si zorganizovať čas a pracovať kvalitne a rýchlo. Pozícia je vhodná iba pre uchádzača, ktorí zostane pracovať na celú zimnú sezónu a je ochotný pracovať nadčasy. Najsilnejšie mesiace počas zimnej sezóny sú december, január, február, prípadne marec, kedy sa pripravuje aj 100 minútiek denne. Koniec zimnej sezóny je zvyčajne po Veľkej Noci a kuchár má možnosť dohodnúť sa na práci aj na letnú sezónu.


Predjedlá: údený losos, grilované kalamáre, cvikla, vysmážaný camembert

Polievky: hubová polievka, cibuľová polievka, vývar

Hlavné jedlá (príprava na grile):
rebierka
prírodné kuracie steaky
bravčové kotlety
kuracie krídelká
teľacia pečeň
hovädzie ragú
hovädzie a bravčové steaky
a ďalšie.

Cestoviny:
Lasagne (sú hotové, pripravujú sa v rúre 20 min.)
Špagety

Rizotá: rizotá sú hotové, nie je treba nijako dochucovať. Podávajú sa s mäsom alebo lososom a zeleninou. To sa pripravuje na Wok panvici a spoločne sa servíruje na tanier. Príprava je veľmi rýchla a jednoduchá.

Ryby: PSTRUH - celý so zemiakom
Tigrie krevety
obaľovaná a vysmážaná ryba - (polotovar, pripravuje sa vo fritéze)

(možná mierna zmena jedálneho lístka podľa požiadaviek klientov)


Pozícia je vhodná pre uchádzača, ktorí vie pracovať samostatne a zodpovedne, je flexibilný v príprave jedál a v prípade potreby je ochotný pomôcť aj inému personálu.

Benefity a ďalšie výhody:

- nemusíte ovládať nemecký jazyk, nakoľko majitelia reštaurácie sú z Českej republiky.

Možnosť výberu:
Od 1600 Eur v čistom mesačne (ak máte vlastné ubytovanie, ktoré si hradíte sám, zamestnávateľ Vám môže pomôcť s kontaktami na ubytovacie zariadenia a pod.)

alebo

od 1300 Eur v čistom mesačne (ak Vám ubytovanie poskytuje zamestnávateľ a teda hradí ho zamestnávateľ)

Pri štandardnom pracovnom týždni je mzda 1550/1300 Eur mesačne. Ak pracujete nadčas, zamestnávateľ platí 7 Eur na hodinu v čistom. Nadčasy sú vyplácané týždenne - každý piatok, mzda je vyplácaná mesačne.

Informácie pre uchádzača:

Pokiaľ máte záujem o danú pracovnú pozíciu, zašlite životopis + fotografiu na email: email
V emaili upresnite dátum, kedy môžete vycestovať.

Všeobecne požadované znalosti:

- predchádzajúce pracovné skúsenosti s prípravou minútiek a s prípravou jedál na grile
- flexibilita a ochota pracovať nadčasy (nadčasy sú platené 7 Eur v čistom na hodinu)
- ochota pomôcť aj inému personálu
- možnosť vycestovať ihneď
- pozícia je vhodná pre uchádzača, ktorý môže vycestovať ihneď a pracovať minimálne do konca marca 2017, prípadne polovice apríla, ak bude zamestnávateľ spokojný môže opäť nastúpiť na letnú sezónu ktorá začína približne začiatkom mája.
V období mimo sezóny je zamestnávateľ v prípade záujmu ochotný vybaviť príspevky v Rakúsku.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity