Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.
Ponuky z podobných lokalít
Ponuky z podobných kategórií
-
Druh pracovného pomeru:
-
Termín nástupu do práce:dohodou (ASAP)
Informácie o pracovnom mieste
Príprava jedál studenej a teplej kuchyne a minútkových pokrmov.
Zodpovednosť za kvalitu, vzhľad, expedíciu a správnu teplotu podávaných jedál. Sledovanie nových trendov v oblasti gastronómie a ich uplatňovanie v praxi. Dodržiavanie prevádzkových, hygienických a bezpečnostných predpisov.
Benefity a ďalšie výhody:
Práca v mladom a priateľskom kolektíve, možnosť vzdelávania, otvorené možnosti na realizáciu nápadov a testovanie moderných a nezvyčajných vecí, aktívna účasť na tvorbe produktu hotela, kreatívne pracovné prostredie, sociálne benefity. Možnosť zamestnaneckého ubytovania a stravovania a možnosť využitia hotelových služieb.
Všeobecne požadované znalosti:
tímová práca, tvorivosť, zodpovednosť a samostatnosť
Požiadavky na zamestnanca
-
Minimálne požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou