Pracovník v hoteli - ČAŠNÍK/ČKA, KUCHÁR/KA, CHYŽNA, POMOCNÍK V KUCHYNI - v Rakúsku, Sev. Taliansku a Nemecku.
Ponuky z podobných lokalít
Ponuky z podobných kategórií
-
Miesto práce:- Taliansko ( Severné Taliansko - nemecky hovoriaca časť Talianska)
- Rakúsko ( Tirolsko, v ponuke nemáme pracovné miesta vo Viedni, ani v blizkosti slovenských hraníc)
- Nemecko ( pracovné miesta po celom Nemecku) -
Ponúkaný plat (základná mzda):1400 - 2000 EURZobraziť viac
1400 až 2000 brutto mesačne, 1200 do 1800 EUR netto mesačne podľa prac. zaradenia, už po odrátaní nákladov na ubytovanie a stravu. -
Druh pracovného pomeru:
-
Termín nástupu do práce:dohodou (ASAP)
Informácie o pracovnom mieste
Práca v hoteloch (v kuchyni, reštaurácii, ubytovacej časti )
- v Sev. Taliansku, Rakúsku a Nemecku - na zimnú sezónu od januára do apríla 2015 (sezóny možno opakovať bez obmedzenia) , resp. pracovné ponuky dobu neurčitú (podľa ponuky zamestnávateľa).
- pracovné zaradenie podľa doterajších pracovných skúseností záujemcu o prácu v oblasti gastronómie a hotelierstva a znalosti nemeckého, resp. talianskeho jazyka na pracovné pozície:
- čašník/čašníčka
- barman/barmanka
- kuchár/kuchárka
- pomocný kuchár/kuchárka
- pizza kuchár
- chyžná
- chyžná/pomocníčka v kuchyni
- pomocníčka v kuchyni
- pomocník v kuchyni/údržbár
- kombinované pozície
Benefity a ďalšie výhody:
- Registrácia zdarma
- oficiálna práca na pracovnú zmluvu, so sociálnym a zdravotným poistením
- ubytovanie a strava zdarma, poskytuje zamestnávateľ
- agentúra Espor ponúka možnosť dohodnúť dopravu na miesto zamestnania
- volné pracovné miesta sú obsadzované jednotlivo podľa profesijného profilu uchádzačov
Informácie pre uchádzača:
V prípade záujmu o uvedené pracovné pozície je potrebné poslať profesný životopis záujemcu o prácu e-mailom na adresu: email alebo poštou na adresu agentúry ESPOR.
Agentúra ESPOR odpovedá do 2 pracovných dní e-mailom každému záujemcovi o prácu, od ktorého obdrží žiadosť o prácu so životopisom a informujeho ho o možnostiach sprostredkovania práce.
Všeobecne požadované znalosti:
Podmienkou prijatia registrácie je znalosť nemeckého jazyka aspoň na komunikatívnej úrovni a skúsenosti so žiadanou prácou v odbore gastronómia, hotelierstvo - aspoň jednu sezónu počas poslednych 5 rokov.
Požiadavky na zamestnanca
-
Minimálne požadované vzdelanie:stredoškolské bez maturity
-
Vhodné pre absolventov:Áno