-
Miesto práce:
-
Druh pracovného pomeru:
Informácie o pracovnom mieste
5120000 - Kuchár (okrem šéfkuchára)
Pracovná oblasť: Gastronómia
Počet voľných miest: 20
Náplň práce: - Príprava jedál teplej a studenej kuchyne
- Dodržiavanie technologických postupov a noriem
- Zodpovednosť za kvalitu pripravených jedál
- Udržiavanie hygienicky čistého pracoviska
- Podieľanie sa na príprave jedálneho lístka
- Dodržiavanie pokynov nadriadeného
- Zamestnanec koná, správa sa eticky a reprezentuje spoločnosť
- Plní pokyny nadriadeného pracovníka
- Dodržiava zásady BOZP a PO
Informácie pre uchádzača:
Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na neurčitý čas
Pracovný čas: 06:00 - 14:00
14:00 - 22:00
22:00 - 06:00
Zmennosť: trojzmenná
Nočná práca: Áno
Sezónna práca: Nie
Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 870 €
mesačne
Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
Ponúkané výhody: Ubytovanie hradené Ubytovanie zabezpečené
Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.
Všeobecne požadované znalosti:
Požadovaný stupeň vzdelania: Úplné stredné odborné vzdelanie - hotelová akadémia - 63 Ekonomika a organizácia, obchod a služby I
Úplné stredné odborné vzdelanie
Prax: aspoň 3 roky
Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Nie
Znalosť jazyka požaduje: ovládanie všetkých definovaných jazykov
Cudzí jazyk: anglický stredná - pokročilá B1 a B2
ruský stredná - pokročilá B1 a B2
Všeobecné spôsobilosti: analyzovanie a riešenie problémov
informačná gramotnosť
komunikácia (jednanie s ľuďmi)
manuálna zručnosť
organizovanie a plánovanie práce
samostatnosť
Osobnostné predpoklady: ochota pomáhať (zmysel pre spolupatričnosť)
pamäť
pozornosť
praktické myslenie
spoľahlivosť
trpezlivosť
Informácie o spoločnosti
Kontaktné údaje:
FOOD TIME s. r. o.
Dátum zverejnenia: 23.04.2024