Náplň práce
- Plná zodpovednosť za chod kuchyne
- Vytváranie jedálneho lístka.
- Zodpovednosť za kvalitu podávaných jedál.
- Dodržiavanie správnych technologických a kvalitatívnych postupov podľa európskych štandardov a dodržiavanie predpisov HACCP.
- Kalkulácia cien používaných ingrediencií a stanovenie optimálnych cenových relácii pre jedálny lístok.
- Príprava technologicky a vedomostne náročnejších jedál.
- Organizovanie práce podriadených kuchárov a pomocných síl v kuchyni.
- Zodpovednosť za skladové zásoby surovín a ich objednávanie.
- Dohľad nad správnym aranžovaním a estetikou podávaných jedál.
-
25.06.2022Banská Bystrica
-
25.06.2022Okres Žilina, Žilina
-
25.06.2022Okres Detva, Detva
-
25.06.2022Okres Prešov, Prešov
-
22.06.2022Nemecko
Agentúra PRO-STAFF s.r.o.
-
-
25.06.2022Okres Nové Zámky, Nové Zámky
-
Pracovné ponuky podľa lokality