Potravinársky technológ
- Vymýšľanie nových a vylepšovanie existujúcich receptúr polotovarov, poľnohospodárskych výrobkov, sladkostí, sirupov, olejov, alkoholických a nealkoholických nápojov a pod.
- Kontrolovanie senzorických vlastností prijatých surovín.
- Odoberanie vzoriek a ich posielanie na fyzikálno-chemickú a mikrobiologickú analýzu.
- Vykonávanie dohľadu nad dodržiavaním receptúr a správneho technologického postupu výrobným oddelením.
- Kontrolovanie výrobných nákladov a navrhovanie opatrení na ich minimalizovanie.
- Vedenie a aktualizovanie technologickej dokumentácie.
- od 866 EUR/mesiac
15.04.2024
- 4,31 EUR/hod
11.04.2024
- od 760 EUR/mesiac
03.04.2024
- od 725 EUR/mesiac
01.04.2024
- od 725 EUR/mesiac
01.04.2024
- 4,31 EUR/hod
28.03.2024
- od 725 EUR/mesiac
26.03.2024
- od 830 EUR/mesiac
26.03.2024