F&B manažér
- zabezpečovanie správneho fungovania služieb na svojom oddelení - zameranie jedlo a nápoje
- riadenie a kontrola činnosti výrobných a odbytových stredísk a skladov stravovacej prevádzky
- zabezpečenie bezproblémového chodu reštauračnej a kaviarenskej prevádzky
- zodpovednosť za dodržiavanie hygienických predpisov, technologických výrobných postupov, gastronomických zásad a jednotných zásad obsluhy
- riadenie školení a odborného výcviku podriadených pracovníkov
- prijímanie objednávok, organizácia prípravy, realizácie a zúčtovania gastronomických akcií
- riadenie a kontrola zamestnancov stravovacej prevádzky, výber nových zamestnacov
- spolupráca pri tvorbe jedálnych a nápojových lístkov
- riešenie neštandardných prípadov na prevádzke, riešenie sťažností a reklamácií zákazníkov
od 1800 EUR/Mesiac
18.04.2025