Kariéra prichádza s novou kampaňou a prináša službu, ktorá uľahčuje život uchádzačom i zamestnávateľom

Novú prácu si odteraz môžete nájsť oveľa rýchlejšie a jednoduchšie. Pracovný portál Kariéra uviedol vychytávku, ktorá vám môže pomôcť nájsť si lepšiu prácu. Funkcionalita umožňuje užívateľom reagovať prostredníctvom jednoduchej ikony srdiečka, ktorá pomáha vyslať signál firme, že ich pracovná ponuka zaujala. Portál novou kampaňou vyzýva ľudí hľadajúcich si prácu, aby si ju vyberali srdcom. 

‎ 

Kampaň zobrazuje mladú ženu, s ktorou sa môžeme ľahko identifikovať, pretože práca, ktorú vykonáva ju vnútorne nenapĺňa. Vyskúša rôzne zamestnania, no jej nespokojnosť je zjavná. Tieto scény rezonujú snáď s každým, kto sa niekedy cítil zaseknutý v nesprávnej práci. Kľúčový moment však nastane, keď dievča narazí na funkciu Kariéra Connect, ktorá umožňuje uchádzačom o zamestnanie vyjadriť svoj záujem o pracovné ponuky pomocou jednoduchej ikony srdiečka. Táto dômyselná funkcia  prepája uchádzačov o zamestnanie a zamestnávateľov, čím sa hľadanie práce stáva efektívnejším a účelnejším. Hrdinka si s novonadobudnutou nádejou prezerá pracovné príležitosti prostredníctvom mobilného zariadenia. Keď však nájde ponuku, ktorá je ako šitá na mieru pre ňu, vyberá si svoju ďalšiu kariéru srdcom. 

Premena z nespokojnosti s prácou na radosť z naplňujúceho povolania je hlavným motívom kampane. Prináša silné posolstvo, že vhodná práca je tu pre každého a Kariéra Connect je kľúčom k odomknutiu týchto dverí. Pomocou funkcie Kariéra Connect môžu uchádzači o zamestnanie urobiť prvý krok k vysnívanej kariére a vyjadriť záujem o pozície, ktoré s nimi skutočne rezonujú.

Kariéra Connect neprináša výhody len uchádzačom o zamestnanie - mení pravidlá hry aj pre zamestnávateľov. Funkcia Kariéra Connect pomáha spoločnostiam odhadnúť úroveň záujmu o ich pracovné ponuky, čo im umožňuje spojiť sa so skutočne nadšenými kandidátmi, ktorí sa tešia na ponúkané príležitosti.

Pridajte sa k tisícom ľudí, ktorí našli svoju vysnívanú prácu pomocou Kariéra Connect.

 




Kontakt pre médiá

Katarína Tešla
Manažérka komunikácie a PR

+421911017753
media@kariera.sk