Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Miesto práce: Hotel Kormorán, Šamorín-Čilistov
Šamorín
Pozícia / odvetvie: Prevádzkar
Ponúkaný plat (základná mzda): 1500 - 1800 EUR
Finálna úroveň závisí od individuálnych schopností skúseností vybraného kandidáta.
Termín nástupu do práce: dohodou (ASAP)
Druh pracovného pomeru: plný úväzok, živnosť
Počet voľných miest: 1

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, informácie o pracovnom mieste:

Aká je práca?
Ako Food and Beverage Manager budete riadiť prevádzkovú činnosť s jedlami a nápojmi, aby ste zabezpečili kvalitné služby a štandardy a zároveň poskytli nezabudnuteľný zážitok pre hostí. Zaistíte súlad so všetkými požiadavkami týkajúcimi sa zdravia, bezpečnosti alebo inými požiadavkami.

Každodenne
Ľudia
• Spravujete každodenné činnosti, plánujete a prideľujete prácu tak, aby ste mali vždy
správny počet zamestnancov
• Rozvíjate svoj tím a zlepšujete ich výkon prostredníctvom koučingu a spätnej väzby a vytvárate ciele v oblasti výkonu a rozvoja pre kolegov
• Školíte kolegov, aby ste zabezpečili servis v súlade so štandardami, ktoré očakávame

Financie
• Monitorujete rozpočet a kontrolné výdavky so zameraním na jedlá, nápoje a mzdové náklady
• V spolupráci s eventovým oddelením identifikujete ďalšie obchodné príležitosti na zvýšenie výnosov
• Zaisťujete, aby sa s finančnými transakciami zaobchádzalo bezpečne

Skúsenosti hostí
• Uistíte sa, že všetky zariadnia sú v prevádzkovom stave a pravidelne čistené
• Zaistíte, aby všetky F&B priestory vrátane na bankety / konferencie boli čisté a správne zásobené na očakávaný objem predaja. O akýchkoľvek údržbárskych a opravárenských prácach okamžite informujete technikov
• Stanovujete a dosahujete ciele v oblasti kvality a spokojnosti hostí. Pomáhate hosťom s ich požiadavkami a sťažnosťami - uistíte sa, že udržujete vysokú úroveň spokojnosti hostí

Zodpovedné podnikanie
• Spravujete hotelové marketingové programy pre F&B oddelenie a zúčastňujete sa na propagácii marketingových programov
• Sledujete činnosť konkurencie / inováciu v gastronómii. Kontrolujete a schvalujete dizajn a koncept menu a jedlá so šéfkuchárom
• Zaisťujete, aby boli jedlá a nápoje bezpečne skladované - vždy majte na sklade zásoby tak aby ste minimalizovali odpad
• Zodpovedáte za dodržiavanie hygienických predpisov, technologických výrobných postupov, gastronomických zásad a jednotných zásad obsluhy

Čo od vás očakávame
• Stredoškolské s maturitou s hotelovým zameraním alebo pokročilé školenia v odbore F&B manažmentu
• Dvojročná prax na podobnej pozícii súvisiaca s riadením F&B alebo ekvivalentná kombinácia vzdelania a praxe
• Musíte hovoriť miestnym jazykom, anglicky alebo nemecky
• Časová flexibilita, ochota, samostatnosť

Ostatné znalosti
Microsoft Word - pokročilý
Microsoft Excel - pokročilý

Benefity a ďalšie výhody:

Zamestnanecké výhody, benefity:

- Zabezpečenie zamestnaneckého ubytovania
- Zabezpečenie stravy pre zamestnancov
- Možnosť využívať hotelové služby za zvýhodnených podmienok
- Možnosť vzdelávať sa v odbore

Požiadavky na zamestnanca

Minimálne požadované vzdelanie: stredoškolské s maturitou
Jazykové znalosti: Anglický jazyk (stredne pokročilý - B2)
Vhodné pre absolventov: Nie
Vodičský preukaz: B

Iné znalosti:

Microsoft Excel, Microsoft Word

Všeobecne požadované znalosti:

Čo od vás očakávame
• Stredoškolské s maturitou s hotelovým zameraním alebo pokročilé školenia v odbore F&B manažmentu
• Dvojročná prax na podobnej pozícii súvisiaca s riadením F&B alebo ekvivalentná kombinácia vzdelania a praxe
• Musíte hovoriť miestnym jazykom, anglicky alebo nemecky
• Časová flexibilita, ochota, samostatnosť