Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Sme rakúska agentúra práce s viac ako 25 ročnou históriou. V súčasnosti zamestnávame viac ako dvanásť tisíc ľudí a to hlavne v Rakúsku, Slovensku, Maďarsku, Nemecku a v Slovenskej republike. TRANSFER sa vyznačuje svojím originálnym rukopisom, za ktorým stojí veľa spokojných zamestnancov. Každý deň vyzdvihujeme talent a schopnosti našich pracovníkov o čom svedčí ich vernosť a spokojnosť. Spoločnosť je držiteľ povolenia na sprostredkovanie práce.

Výrobný pracovník s nástupom okamžite! Plat až 1040€ a možnosť ubytovania!

TRANSFER International Staff k.s.

Informácie o pracovnom mieste

Miesto práce

Okres Nitra; Nitra, Vráble

Náplň práce, informácie o pracovnom mieste

° obsluha automatizovaných bodovacích zariadení ° obsluha zváracích poloautomatov a automatov ° lisovanie a zoraďovanie na lisoch ° obsluha CNC frézy ° vystužovanie, vŕtanie otvorov a i.

Upresnenie platových podmienok

3,99 € / hod + 135 € Bonus + zákonné príplatky+ stravné lísky a odmeny

Benefity a ďalšie výhody

° práca v stabilnej spoločnosti ° základná mzda 3,99 € / hod. ° motivačná odmena až 135 € ° vyplácaná za prácu v noci ° rizikový príspevok 0,66 € / hod (v závislosti od pracovného miesta) ° stravné lístky  ° výhoda čerpania ZÁLOH ° zabezpečené ubytovanie !

Termín nástupu do práce

dohodou (ASAP)

Druh pracovného pomeru

plný úväzok

Požiadavky na zamestnanca

Minimálne požadované vzdelanie

stredoškolské bez maturity

Všeobecne požadované znalosti

° skúsenosť s prácou v strojárskom priemysle ° vzdelanie v odbore strojárstvo zvyšuje ° spoľahlivosť  ° flexibilita ° manuálna zručnosť ° dobré pracovné návyky ° výborný zdravotný stav

Vhodné pre absolventov

Nie

Vhodné pre absolventov

Nie