custom-banner

OBCHODNÝ RIADITEĽ (Ref. č.: 6-23-35415/PF)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Pre nášho slovenského klienta so 70 ročnou tradíciou, dodávateľa výkonovej a telekomunikačnej techniky, strojárenských a elektrotechnických výrobkov hľadáme OBCHODNÉHO RIADITEĽA, ktorý bude: - zodpovedný za splnenie stanovených obchodných cieľov a finančných výsledkov spoločnosti v oblasti predaja, - aktívne sa podieľať na príprave ročného plánu predaja, obchodných aktivít a procesu vyjednávania, - riadiť činnosť prideleného oddelenia, zodpovedať za jeho štruktúru, procesy, osobný rozvoj svojich členov (3 obchodníci, 3 back office), - budovať a udržiavať obchodné vzťahy s vybranými kľúčovými klientmi prevažne v Nemecku, Švajčiarsku, Škandinávii a Beneluxe, - aktívne sa podieľať na hľadaní nových obchodných príležitostí v západnej Európe, na Balkáne a v Rusku, - riadiť strategické projekty rozvoja zákazníkov, - zastupovať a prezentovať spoločnosť v obchodných rokovaniach.

Benefity a ďalšie výhody:

- Bonusy - pohyblivá zložka mzdy zo získaných projektov. - Práca v spoločnosti, ktorá sa veľmi dynamicky modernizuje. - Práca v tíme s vysokým stupňom otvorenosti, motivácie a proaktivity. - Možnosť budovať oddelenie a meniť interné procesy spoločnosti podľa svojich predstáv.

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na www.grafton.sk/sk/job-search?utm_source=jobboard&utm_medium=jobposition

Všeobecne požadované znalosti:

- Prax na obchodníckej pozícii 10 rokov, v oblasti strojárstva výhodou. - Anglický a nemecký jazyk na aktívnej úrovni (obchodné jednania so zahraničnými klientami). - Skúsenosť v nastavovaní cieľov, motivovaním tímu. - Jasná predstava ohľadom fungovania tímu, za ktorý je zodpovedný. - Rozhodnosť. - Nadšenie.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (pokročilý - C1)
    Nemecký jazyk (stredne pokročilý - B2)