Malá rodinná firma hľadá vodiča MKD Solo 12t

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Malá rodinná firma prijme spoľahlivých vodičov MKD C/CE,ADR na prepravy vramci celej EU alebo len okolitých štátov ( SK, CZ,HU,PL).Sme malá rodinná firma ktorá berie vodiča ako súčasť rodiny a nie ako číslo pridelené k vozidlu, u nás môžete rátať s férovým jednaním, našich vodičov si vážime nakoľko vieme čo toto remeslo obnáša. Ponúkame pravidelnú pracú, firemný telefón s možnosťou využívania aj na súkromné účely, možnosť čerpania PHM na súkromné účely za zvýhodnené ceny, kvartálne odmeny za dobrú spotrebu paliva, príspevok na letnú dovolenku a 13 plat v plnej výške. Jazdí sa v intervaloch pondelok-piatok (víkend voľno) alebo možnosť turnusovej dohody. Vozový park zn. Man a Iveco. Vozidlá sú vybavené OBU jednotkami, palivovými a platobnými kartami, navigáciou. Parkovanie vozidiel sa nachádza v Bratislave, možnosť parkovania osobného vozidla v areály stráženom kamerovým systémom.
Požiadavky na zamestnancov: Prax v autodoprave, príjemné vystupovanie, samostatnosť, starostlivosť o pridelené vozidlo, platné doklady na riadenie nákladného vozidla, ADR výhodou.
Čistá mzda od 1200 EUR- do 1700 EUR + odmeny . Životopis nám prosím zasielajte na mail email

Benefity a ďalšie výhody:

firemný telefón s možnosťou využívania aj na súkromné účely, možnosť čerpania PHM na súkromné účely za zvýhodnené ceny, kvartálne odmeny za dobrú spotrebu paliva, príspevok na letnú dovolenku a 13 plat v plnej výške. Zálohy na cesty

Informácie pre uchádzača:

Životopis nám prosím zasielajte na mail email

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (úplný začiatočník - A1)
    Nemecký jazyk (úplný začiatočník - A1)
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno
  • Vodičský preukaz:
    B, C, B1, C1, C1E, CE