Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Vaše skúsenosti sú osobité a špecifické a práve od nich sa odvíja aj finančné ohodnotenie. Preto pristupuje náš klient ako aj my ku každému kandidátovi individuálne. Čo Vás na pozícii čaká a neminie? Budete: - zabezpečovať nákup požadovaných šlužieb, surovín a materiálu, - mať na starosti ústny a písomný kontakt s obchodnými partnermi (tuzemskí aj zahraniční), - vyhľadávať nových dodávateľov, porovnávať cenové ponuky a výber najvýhodnejších, - viesť prehľad a administratívu objednávok, zodpovedať za ich stav a vybavovať prípadné reklamácie, - aktívne spolupracovať s ekonomickým oddelením a spracovávať dokumentáciu.

Benefity a ďalšie výhody:

Znalosti:
- mať znalosť s nákupným modulom SAP a Lotus Notes
- školenie v zmysle registra školení AE-RG-001

Cudzie jazyky:
- aktívna znalosť anglického jazyka - B2+/C1
- nemecký jazyk- výhoda

Vodičský preukaz:
- B

Osobnostné predpoklady:
• obchodný duch a pro-zákaznícka orientácia
• výborné vyjednávacie a komunikatívne zručnosti na vysokej úrovni
• vedieť plánovať dopredu a orientovať sa v číslach
• nebáť sa argumentovať a navrhovať vlastné riešenia

Informácie pre uchádzača:

Naším klientom je spoločnosť pôsobiaca v oblasti biochemického priemyslu a výroby. Patrí k celosvetovo uznávaným výrobcom aminokyselín, ako aj produktov pre zákazníkov v oblasti farma, food a kozmetického priemyslu. Vo svojej oblasti je lídrom na trhu a významným inovátorom. Takmer celú produkciu aminokyselín vyváža do celého sveta. Najväčšie množstvá do krajín EÚ, ako aj do USA a Latinskej Ameriky. Svojim zamestnancom ponúka: - stravovanie v priestoroch spoločnosti (teplá, chladená a mrazená strava) - bohatý sociálny program (príspevok na DDS, regeneráciu, šport, kultúru, pri životných jubileách a udalostiach ako svadba, narodenie dieťaťa a pod.) - teambuildingy (rodinný deň, plesy...) - interné jazykové vzdelávanie - parkovanie v areáli firmy - priama komunikácia s klientmi - práca s novými inovatívnymi technológiami za vyšších kvalitatívnych štandardov Zaslaním životopisu a iných dokumentov potrebných na splnenie účelu - sprostredkovanie zamestnania, udeľuje uchádzač o zamestnanie spoločnosti AuJob s.r.o., ako prevádzkovateľovi IS Evidencia uchádzačov o zamestnanie v zmysle Zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov, súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov na účely a za podmienok uvedených v Oznámení dotknutej osobe. Informácia o spracúvaní osobných údajov podľa § 15 zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov, ktoré sú dostupné na www.aujob.sk/ochrana-osobnych-udajov.php.

Všeobecne požadované znalosti:

Čo na tejto pozícii potrebujete ? - dobrý time management - aktívnu znalosť anglického jazyka - B1+/B2 - skúsenosti na obdobnej pozícii - výhoda - veľmi dobré komunikatívne zručnosti - ovládať systém SAP -základy

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (expert - C2)
  • Vodičský preukaz:
    B