Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Sme rakúska agentúra práce s viac ako 25 ročnou históriou. V súčasnosti zamestnávame viac ako dvanásť tisíc ľudí a to hlavne v Rakúsku, Slovensku, Maďarsku, Nemecku a v Slovenskej republike. TRANSFER sa vyznačuje svojím originálnym rukopisom, za ktorým stojí veľa spokojných zamestnancov. Každý deň vyzdvihujeme talent a schopnosti našich pracovníkov o čom svedčí ich vernosť a spokojnosť. Spoločnosť je držiteľ povolenia na sprostredkovanie práce.

Hľadáme šikovných operátorov na MONTÁŽ,LAKOVŇU,ZVAROVŇU v TRNAVE pridaj sa k nám PLAT až 1155€ ZÁLOHY, UBYTOVANIE,DOPRAVA k dispozícii!!!!

TRANSFER International Staff k.s.

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, informácie o pracovnom mieste

Výrobný pracovník na montáži sa zúčastňuje na poslednej fáze výrobného procesu skladaním jednotlivých častí vozidla: mechanické a elektrické vybavenie (svetlá, prevodovka, kolesá a pod.). Z montáže vychádzajú hotové vozidlá. Výrobný pracovník na zvarovni spája jednotlivé dielce, ktoré vytvárajú karosériu vozidla. Zváračské práce sa na 90 % vykonávajú automatizovanými robotmi. Dielce sú zväčša premiestňované z pracoviska na pracovisko automaticky. Výrobný pracovník v lakovni pripravuje karosérie na lakovanie, nanáša chemické látky, dokončuje lak a lakovací proces karosérie a odstraňuje chyby laku. Spôsob nanášania farieb je ekologický a používajú sa vodou riediteľné farby.

Upresnenie platových podmienok

850€ základná mzda + príplatok za nočnú zmenu od 60€ do 120€ + individuálna výkonnostná prémia do 185€

Benefity a ďalšie výhody

Individuálna výkonnostná prémia až do výšky 185€ 13.plat vyplácaný raz ročne Príplatky za nadčasy Možnosť zálohy Zabezpečené ubytovanie (80€/mesiac) Zabezpečená teplá strava a pitný režim Možnosť kariérneho rastu Doprava zabezpečená

Termín nástupu do práce

dohodou (ASAP)

Druh pracovného pomeru

plný úväzok

Informácie pre uchádzača

Ak Vás pracovná ponuka zaujala, kontaktujte ma na tel. č. 0948328714 alebo zašlite mi Váš životopis na email Ďakujem

V prípade, že táto ponuka nespĺňa Vaše predstavy, máme pre Vás množstvo ďalších, o ktorých Vám viem podať bližšie informacie na telefónnom čisle uvedenom vyššie.

Požiadavky na zamestnanca

Minimálne požadované vzdelanie

stredoškolské bez maturity

Všeobecne požadované znalosti

Skúsenosť s prácou vo výrobe a v takte Vzdelanie v automobilovom priemysle výhodou Manuálna zručnosť Spoľahlivosť Samostatnosť Zodpovednosť Záujem o trvalé zamestnanie Ochota pracovať na zmeny

Vhodné pre absolventov

Nie

Vhodné pre absolventov

Nie