Upratovanie výrobných a kancelárskych priestorov - dlhodobá brigáda na rannú zmenu s týždenným vyplácaním

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Máte zmysel pre poriadok a Vášmu pohľadu neunikne žiaden detail?
Hľadáte dlhodobú brigádu na jednu zmenu v Novom Meste nad Váhom?

Ponúkame možnosť spolupráce pre spoľahlivé panie alebo pánov, ktorých náplňou práce bude udržiavanie čistoty vo výrobných a v kancelárskych priestoroch priamo v Novom Meste nad Váhom s dobrou dostupnosťou verejnou dopravou. Práca sa vykonáva cez pracovný týždeň od 6 do 14 hodiny brigádne, po dohode aj na živnosť.

V prípade záujmu kontaktujte pani Královú na telefónnom čísle 0911 949 392 alebo nám pošlite správu na e-mail email

Pracovný čas: PO - PIA     06:00 - 14:00

Benefity a ďalšie výhody:

- dlhodobá spolupráca
- jednozmenná prevádzka s voľnými víkendmi
- dobrá dostupnosť
- týždenné vyplácanie (v prípade brigády)
- možnosť práce aj na živnosť

Informácie pre uchádzača:

Zaslaním môjho životopisu a motivačného listu, resp. inej dokumentácie beriem na vedomie, že spoločnosť PROPLUSCO spol. s r. o. bude spracúvať moje osobné údaje na účely uskutočnenia výberového konania a obsadenia uverejnenej pracovnej pozície vhodným kandidátom, a teda za účelom sprostredkovania zamestnania.

Súčasne beriem na vedomie, že moje osobné údaje budú zdieľané so spoločnosťou, pre ktorú sa uvedená pracovná pozícia obsadzuje.

Čestne vyhlasujem, že všetky uvedené informácie sú pravdivé a poskytnutie údajov je dobrovoľné na základe vlastného rozhodnutia.

Zároveň naša spoločnosť pristupuje k ochrane Vašich osobných údajov seriózne a preto upriamujeme Vašu pozornosť na Poučenie dotknutej osoby, kde sa dozviete kompletné informácie o Vašich právach a spôsobe spracúvania Vašich osobných údajov https://proplusco.sk/ochrana-osobnych-udajov-gdpr

Súhlas je daný na dobu určitú po dobu 3 rokov. Po období 3 rokov budú údaje anonymizované a ďalej využívané výlučne pre štatistické účely.

Viac pracovných pozícií nájdete na https://proplusco.sk/praca?utm_source=profesia&utm_medium=recru&utm_campaign=2018-ponukaweb

Všeobecne požadované znalosti:

- zodpovednosť a spoľahlivosť
- zmysel pre poriadok a čistotu

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    základné vzdelanie