Psychológ - zastupovanie počas MD a RD

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

psychologická diagnostika detí, psychologické poradenstvo, príp. terapia určená deťom, rodinným príslušníkom dieťaťa, zamestnancom CDR, vedenie spisovej dokumentácie psychológa, komunikácia s úradmi pri NRS, NOS, sanácií, vypracovanie dokumentov pre súdy, úrady

Informácie pre uchádzača:

Požadované doklady: žiadosť o zaradenie do výberového konania; žiadosť o prijatie do zamestnania; životopis ; motivačný list; overená kópia vysvedčenia a diplomu alebo iného vzdelania; register trestov nie starší ako 3 mesiace; písomný súhlas dotknutej osoby so spracovaním osobných údajov; lekárske potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti; čestné prehlásenie o pravdivosti všetkých údajov.
Ak uchádzač má už vyšetrenie u klinického psychológa, je potrebné ho doložiť k žiadosti. Posudok nemá byť starší, ako jeden rok.
Termín podania žiadosti o zaradenie do výberového konania spolu so všetkými požadovanými dokladmi je potrebné zaslať na adresu centra pre deti a rodiny najneskôr do 20.02.2021. Termín výberového konania bude koncom februára 2021. Čas dohodneme telefonicky.

Všeobecne požadované znalosti:

Vysokoškolské vzdelanie II. stupňa v odbore psychológ

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vysokoškolské II. stupňa
  • Vodičský preukaz:
    B

Iné znalosti:

Internet (e-mail, www), Microsoft Word