Pomocný pracovník vo výrobe sushi v Ružinove

26.11.2020 PROPLUSCO spol.s r.o. Agentúra je členom Asociácie personálnych agentúr Slovenska  
Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Miesto práce: Bratislava
Typ pracovnej ponuky: Výroba; Vedúci technického oddelenia
Ponúkaný plat (základná mzda): 4,50€/brutto
Druh pracovného pomeru: brigáda
Počet voľných miest: 1

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, informácie o pracovnom mieste:

- ukladanie sushi podľa zadania
- balenie hotového produktu 
- etiketovanie
- ranné a poobedné zmeny (6:00-14:00,14:00-22:00)

Iné výhody:

- týždenné vyplácanie
- flexibilná zmennosť
- dobrá lokalita
- fyzicky nenáročná práca
- práca vhodná pre mužov aj ženy
- sviatky a víkendy preplácané

Informácie pre uchádzača:

Zaslaním môjho životopisu a motivačného listu, resp. inej dokumentácie beriem na vedomie, že spoločnosť PROPLUSCO spol. s r. o. bude spracúvať moje osobné údaje na účely uskutočnenia výberového konania a obsadenia uverejnenej pracovnej pozície vhodným kandidátom, a teda za účelom sprostredkovania zamestnania.

Súčasne beriem na vedomie, že moje osobné údaje budú zdieľané so spoločnosťou, pre ktorú sa uvedená pracovná pozícia obsadzuje.

Čestne vyhlasujem, že všetky uvedené informácie sú pravdivé a poskytnutie údajov je dobrovoľné na základe vlastného rozhodnutia.

Zároveň naša spoločnosť pristupuje k ochrane Vašich osobných údajov seriózne a preto upriamujeme Vašu pozornosť na Poučenie dotknutej osoby, kde sa dozviete kompletné informácie o Vašich právach a spôsobe spracúvania Vašich osobných údajov https://proplusco.sk/ochrana-osobnych-udajov-gdpr

Súhlas je daný na dobu určitú po dobu 3 rokov. Po období 3 rokov budú údaje anonymizované a ďalej využívané výlučne pre štatistické účely.

Viac pracovných pozícií nájdete na https://proplusco.sk/praca?utm_source=profesia&utm_medium=recru&utm_campaign=2018-ponukaweb 

Požiadavky na zamestnanca

Minimálne požadované vzdelanie: základné vzdelanie

Všeobecne požadované znalosti:

- potravinársky preukaz
- spoľahlivosť
- zodpovedný prístup k práci
- zručnosť