Operátor výroby (tmelenie)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Operátor si pripravuje (zarába)tmel podľa receptúry a typu výrobku a následne zatmeľuje armatúru na odskúšaný výrobok. Tmelenie je koncový proces výrobného procesu. Operátori pracujú vo dvojiciach. Pri vykonávaní vyššie uvedených činností operátori pracujú so žeriavom a vysokozdvižným vozíkom. Na prácu operátorov zaučíme na náklady spoločnosti.

Benefity a ďalšie výhody:

- pracovná zmluva je na dobu NEURČITÚ a zamestnanec je od prvého dňa kmeňovým zamestnancom ( nie zamestnancom agentúrnym ) - dochádzková prémia 30 Eur/ mesiac pri splnenej podmienke odpracovaného celého mesiaca - mesačné odmeny do výšky 180 Eur pri splnení ukazovateľov BOZP, kvality a noriem - 13. plat - príplatky za prácu nadčas nad rámec Zákonníka práce - príplatky za sťažené prostredie, prácu v noci, prácu v SO, NE a SV všetko v súlade so Zákonníkom práce - nadčasy sú preplácané mesačne a štvrťročne - možnosť odborného rastu - zaujímavý príspevok zamestnávateľa na DDS 1,3% - 3% v závislosti od veku a vykonávaného druhu práce

Všeobecne požadované znalosti:

Práca v nepretržitej prevádzke v 12 hodinových turnusoch (denná, denná, voľno, voľno, denná, denná, voľno, voľno,...) denná zmena: 6:00 hod.-18:00 hod. Práca je manuálna, nie je vhodná pre ženy .

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    základné vzdelanie