Operátor výroby (izolisy)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    980 EUR
    980 - 1 225 EUR/mesiac- 13.plat - dochádzková prémia 30 Eur/mesiac
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    dohodou (ASAP)

Informácie o pracovnom mieste

Obsluha lisov (izostatické lisovanie) pri výrobe výlisku ako polotovaru pre obtáčanie na CNC strojoch. Nástupná základná hrubá hodinová mzda bez príplatkov a odmien je 3,82 Eur, po zaučení a plnení ukazovateľov je 4,35 Eur Mesačná mzda hrubá 980 Eur, po zaškolení a splnení ukazovateľov až do výšky 1225 Eur.

Benefity a ďalšie výhody:

- pracovná zmluva je uzatvorená na dobu NEURČITÚ a zamestnanec je od prvého dňa kmeňovým zamestnancom (nie zamestnancom agentúrnym) - dochádzková prémia 30 Eur/ mesiac pri splnenej podmienke odpracovaného celého mesiaca - mesačné odmeny do výšky 280 Eur pri splnení ukazovateľov BOZP, kvality a noriem - 13. plat - príplatky za prácu nadčas nad rámec Zákonníka práce - príplatky za sťažené prostredie, prácu v noci, prácu v SO, NE a SV vyplácané v súlade so Zákonníkom práce - nadčasy sú preplácané mesačne, alebo štvrťročne po dohode so zamestnaneckou radou. - možnosť odborného rastu -zaujímavý príspevok zamestnávateľa na DDS 1,3% - 3% v závislosti od veku a vykonávaného druhu práce

Všeobecne požadované znalosti:

Práca v nepretržitej prevádzke v 12 hodinových turnusoch (denná, nočná, voľno, voľno, denná, nočná, voľno, voľno,...) denná zmena: 6:00 hod.-18:00 hod., nočná zmena 18:00 hod.- 6:00 hod. Práca je manuálna, nie je vhodná pre ženy .

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    základné vzdelanie