Riaditeľ úsekov spoločnosti

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Vaše skúsenosti sú osobité a špecifické a práve od nich sa odvíja aj finančné ohodnotenie. Preto pristupuje náš klient ako aj my ku každému kandidátovi individuálne. Čo bude vašou úlohou? Budete: - riadiť, viesť a koordinovať zverené úseky spoločnosti (ekonomické oddelenie, personálne oddelenie a oddelenie nákupu či logistiky), - dohliadať na dosiahnutie stanovených cieľov, - zaisťovať, aby všetky aktivity boli vykonávané v súlade s platnými zákonmi a právnymi predpismi, - podieľať sa na rozhodovaní o ročnom rozpočte spoločnosti, - informovať pravidelne riaditeľa a vedenie firmy o výsledkoch, plánoch a vzniknutých problémoch zvereného úseku, - spolupracovať pri obchodných jednaniach s dodávateľmi ako aj so zákazníkmi, - rozhodovať o rozmiestnení a organizácii ľudských zdrojov, - budete členom vedenia spoločnosti. Čo Vám táto pozícia prinesie? - stanete sa súčasťou vedenia spoločnosti, ktorá je jedinečná vo svojej oblasti pôsobenia, - zlepšíte svoje riadiace schopnosti a skúsenosti z oblasti people manažmentu, - získate nový obzor a vedomosti z oblasti pôsobenia spoločnosti, keďže patrí k celosvetovo uznávaným výrobným spoločnostiam.

Benefity a ďalšie výhody:

Požadované vzdelanie:
Vysokoškolské vzdelanie ekonomického / technického smeru
Cudzie jazyky:
AJ – C1
NJ - výhodou
Osobnostné predpoklady:
- nadpriemerné riadiace a vodcovské kvality,
- schopnosť dlhodobo plánovať a koordinovať rôzne činnosti,
- výrazná schopnosť motivovať a presviedčať.

Informácie pre uchádzača:

Pracovnú pozíciu obsadzujeme pre úspešnú výrobnú spoločnosť pôsobiacu v oblasti biotechnológií.Výrobný program spoločnosti je zameraný na health care a nutrition care. Čo k tomu potrebujete? Výbornú znalosť jednotlivých procesov a odhodlanie zmeniť prácu už dnes! Zašlite nám svoj životopis a staňte sa Finančným riaditeľom!

Všeobecne požadované znalosti:

Čo na tejto pozícií potrebujete? - min. 10 ročnú prax vo výrobnej spoločnosti - skúsenosť s vedením ľudí - aktívnu znalosť MS Office a systému SAP - znalosť anglického jazyka na úrovni C1

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vysokoškolské II. stupňa
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (začiatočník - A2)