Kuchár / Kuchárka

06.08.2020 DORA Gastro Slovakia, a. s.
Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Miesto práce: Slovensko
Banskobystrický kraj
okres Banská Bystrica
Banská Bystrica
Nám. L.Svobodu 1
97517

Banská Bystrica
Typ pracovnej ponuky: Cestovný ruch, gastro, hoteliérstvo; Kuchár
Ponúkaný plat (základná mzda): 785 EUR
Termín nástupu do práce: ihneď
Druh pracovného pomeru: hlavný
Počet voľných miest: 1

Informácie o pracovnom mieste

Informácie pre uchádzača:


Základná zložka mzdy (v hrubom):
785 € za mesiac

Dátum nástupu:
ihneď

Dátum pridania ponuky:
10. 8. 2020

Dátum poslednej aktualizácie:
17. 8. 2020

Pracovný a mimopracovný pomer:

pracovný pomer na neurčitý čas

Pracovná oblasť:

Gastronómia

Náplň (druh) práce
Zamestnanec sa zúčastňuje na výrobe jedál tak, aby boli dodržané zásady systému stravovania a platný jedálny lístok. Samostatne pripravuje a distribuuje jedlá; jedlá pripravuje samostatne; zúčastňuje sa prípravy jedál podľa pokynov šéfkuchára, diétneho kuchára – špecialistu, asistenta výživy. Vykonáva všetky pomocné práce pri príprave jedál ako aj porciovanie mäsa; pri príprave a distribúcii jedál dodržiava stanovený časový harmonogram; počas práce plní pokyny šéfkuchára, diétneho kuchára – špecialistu, asistenta výživy. Včas nahlási poruchy, závady zistené počas pracovnej zmeny. Dbá, aby boli dodržané zásady HACCP v súvislosti so svojim pracovným zaradením; je spoluzodpovedný za zverené hodnoty; podľa príkazov nadriadeného vykonáva ďalšie práce súvisiace s pracovným zaradením.

Pracovné podmienky
Pracovný čas:
od 6:00
do 18:00

Práca na zmeny:
jednozmenný pracovný režim

Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.

Požiadavky na zamestnanca

Vhodné pre absolventov: Nie

Všeobecne požadované znalosti:

Požadované vzdelanie

Nižšie stredné odborné vzdelanie
Stredné odborné vzdelanie
Úplné stredné odborné vzdelanie v odbore kuchár a čašník (servírka)


Dĺžka praxe

aspoň 1 rok


Certifikáty

Osvedčenie o odbornej spôsobilosti na epidemiologicky závažné činnosti pri výrobe, manipulácii a uvádzaní do obehu potravín a pokrmov (zdravotný, potravinársky preukaz) podľa zákona č. 355/2007 Z.z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (§ 16 ods. 1)


Zručnosti, schopnosti
Ďalšie požiadavky:

vyžadujeme výučný list v odbore


Osobnostné predpoklady
  • pozornosť
  • precíznosť (presnosť)
  • spoľahlivosť