Vodič dodávky/Obchodník - práca na živnosť

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Obsluha gastronomických zariadení (zvoz použitého oleja, biologického odpadu a rozvoz nových rastlinných olejov a tukov). Aktívne vyhľadávanie nových obchodných príležitostí. Zodpovednosť za pridelený sklad. Príjem a výdaj tovaru zo skladu.

Informácie pre uchádzača:

Firma TRAFIN OIL SK, s.r.o. obsluhuje predovšetkým reštauračné zariadenia, jedálne, kuchyne a iné gastronomické zariadenia v pravidelných zvozových trasách na území celej slovenskej republiky.

Spoločnosť TRAFIN OIL SK, s.r.o. sa zaoberá výkupom a odvozom použitých potravinárskych olejov a tukov. Na základe udelenej licencie ( Súhlas k prevádzkovaniu zariadení na zber odpadu č. kat. 200125) spoločnosť TRAFIN OIL spracúva odpad, a to konkrétne použité jedlé oleje a tuky, ktoré sú povinné jedálne a reštauračné zariadenia v rámci svojho odpadového hospodárstva separovať a ekologicky likvidovať. Týmto konaním znižuje ekologické zaťaženie a do určitej miery kompenzuje istú nerovnováhu, ktorú prinieslo masívne pestovanie repky olejnej pre výrobu „biozložiek“ priemyselných palív.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity
  • Jazykové znalosti:
    Maďarský jazyk
  • Vodičský preukaz:
    B, B1