Category Manager - Senior Buyer SHELL Slovakia

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    Centrum
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    2500 EUR
    Mesačný príjem pracovníka v tejto pozícii je na úrovni ca 2.500 Eur mesačne - v závislosti od dosiahnutého vzdelania, doterajšej praxe a skúseností.
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    od 1.9.2020

Informácie o pracovnom mieste

- Cieľom tejto pozície je efektívne riadenie výkonu a maximalizácia profitability jednotlivých produktových kategórií (convenience retail) na prevádzkach čerpacích stancíc Shell na celom Slovensku.
- Vašou úlohou bude aj zabezpečenie zvyšovania efektívnosti realizovaných akcií v oblasti trade marketingu (events/promotions).
- Budete spolupracovať na spúšťaní nových marketingových aktivít spojených s opertívnou činnosťou aj s implementáciou nových skupín sortimentu.
- Úzko budete spolupracovať aj s ostatnými tímami v rámci Shell - napr. predajom pohonných hmôt - s cieľom zabepzečiť správne využitie synergií.
- Medzi Vaše úlohy bude pochopiteľne patriť aj analýza dát a ich vyhodnocovanie.
- Budete komunikovať s internými tímami Shell a aj s externým prostredím - dodávateľmi tovarov a služieb a aj sieťou prevádzkovateľov čerpacích staníc.
- Budete sa zúčastňovať aj prípravy obchodných a marketingových plánov

Benefity a ďalšie výhody:

Súčasťou mzdy je aj bonus (závislý od dosiahnutých výsledkov/plnenie kpi´s) a zodpovedajúce benefity.

Informácie pre uchádzača:

Pokiaľ vás táto výzva zaujala a spĺňate požiadavky kladené na uchádzačov, prosíme vás aby ste sa uchádzali zaslaním vašich podkladov (CV a motivačný list v angličtine, spolu s indikáciou očakávaného príjmu a možného termínu nástupu, prípadné referencie) s uvedením značky pozície "S1-CM" emailom na adresu "email".
Všetkým uchádzačom samozrejme garantujeme zachovanie maximálnej diskrétnosti.

Všeobecne požadované znalosti:

Očakávame, že o túto pozíciu sa budú uchádzať kandidáti/kandidátky s ukončeným vzdelaním ideálne ekonomického smeru, s praxou v oblasti marektingu & podpory obchodu v retailovom segmente (napr. Category Manager / Senior Buyer) prednostne v medzinárodnej spoločnosti). Potrebná je aj silná zákaznícka orientácia.
Veľmi dobré analytické, ale aj vyjednávacie schopnosti, schopnosť efektívnej tímovej spolupráce a podnikateľské myslenie sú takisto nevyhnutnými požiadavkami na uchádzačov o túto pozíciu.
Takisto sú nevyhnutnými požiadavkami aj veľmi dobrá znalosť anglického jazyka a pokročilá znalosť práce s IT (Excel, SAP, ...).

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vysokoškolské I. stupňa (bakalárske)
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (pokročilý - C1)
  • Vodičský preukaz:
    B