custom-banner

Vodič/Vodička nízkozdvižného vozíka

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    824 Euro brutto
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    dohodou (ASAP)

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

-Vykonáva manuálnu prácu v skladových priestoroch s použitím technických -zariadení nízkozdvižného vozíka a skenera, práca s nzv- Spolupracuje s ostatnými členmi tímu,- Pracuje podľa pravidiel BOZP, interných pravidiel a postupov DP DHL,- Spracováva potrebnú dokumentáciu,- Plní ďalšie úlohy v súlade s pokynmi nadriadených,- Práca v trojzmennej prevádzke.

Zamestnanecké výhody, benefity

-Zázemie stabilnej medzinárodnej spoločnosti,-Práca v príjemnom pracovnom prostredí a mladom kolektíve,-Dlhodobá pracovná perspektíva,-Možnosť osobného rozvoja a profesného rastu podporeného potrebnými vzdelávacími aktivitami,
Zamestnanecké benefity:1/ Doprava zabezpečená firemnými autobusmi ZADARMO z TÝCHTO miest a obcí:- Veča, Šaľa, Galanta, Diakovce, Dolné Saliby, Matúškovo, Galanta, Nový Dvor,Pusté Uľany, Veľký Grob, Reca, Boldog, Senec,- Šoporňa, Sereď, Veľká Mača, Sládkovičovo, Veľké Uľany, Jánovce, Jelka, HrubáBorša, Kráľová pri Senci,- Vištuk, Budmerice, Modra, Pezinok, Viničné, Slovenský Grob,- Dunajská Streda -Báč-Šamorín-Mierovo-Hubice-Zlaté , Holice, Hrubý Šúr a Tureň.2/ Bezplatné zaškolenie na prácu s vysokozdvižným a nízkozdvižným vozíkom3/ Stravné lístky v plnej výške hradené zamestnávateľom4/ Životné poistenie5/ Motivujúce odmeňovanie6/ Nadštandardné príplatky za odpracované sviatky a nočné zmeny7/ Práca na hlavný pracovný pomer a mzda vždy načas
Budeme kontaktovať len uchádzačov, ktorí spĺňajú naše požiadavky. Vopred sa ospravedlňujeme kandidátom, ktorých neoslovíme.


Informácie o výberovom konaní

Pokiaľ Vás naša pozícia zaujala, zašlite nám svoj štruktúrovaný životopis v slovenskom jazyku, zavolajte na bezplatnú infolinku 0800 500 540. Nájdete nás aj na WHAT'SAPP: 0905 216 740.
Osobné údaje uchádzača uvedené v životopise budú spracované a uchované spoločnosťou DHL Logistics (Slovakia) s.r.o. a DHL Exel s.r.o. v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov. Osobné údaje budú spracované výlučne za účelom výberu vhodného kandidáta na inzerovanú pozíciu. Po ukončení výberového procesu, maximálne však po dobe 3rokov od poskytnutia osobných údajov, budú tieto v súlade s uvedeným zákonom zlikvidované.
Všetkým kandidátom veľmi pekne ďakujeme za prejavený záujem. Kontaktovať budeme iba uchádzačov, ktorí spĺňajú naše požiadavky.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturitystredoškolské s maturitou

Jazykové znalosti

Slovenský jazyk - Pokročilý (C1)

Osobnostné predpoklady a zručnosti

- Dobré analytické schopnosti,- Schopnosť a ochota pracovať na pracovné zmeny,- Skúsenosti s prácou v sklade výhodou,- Schopnosť práce v rýchlo sa meniacom prostredía požiadavkách,- Spoľahlivosť, zodpovednosť a presnosť v riešenízadaných úloh,- Tímová spolupráca,- Časová flexibilita (práca na 3 zmeny).

Mzdové podmienky (brutto)824 Euro brutto / mesačne plus iné finančné a nefinančné benefity.