Miesto práce: Slovensko
Košický kraj
okres Košice - okolie
Turňa nad Bodvou
Turňa nad Bodvou 565
04402

Košice
Typ pracovnej ponuky: Cestovný ruch, gastro, hoteliérstvo; Kuchár
Ponúkaný plat (základná mzda): 850 EUR
Termín nástupu do práce: ihneď
Druh pracovného pomeru: hlavný
Počet voľných miest: 1

Informácie o pracovnom mieste

Iné výhody:

+ zabezpečenie ubytovania

Informácie pre uchádzača:


Základná zložka mzdy (v hrubom):
850 € za mesiac

Dátum nástupu:
ihneď

Dátum pridania ponuky:
28. 7. 2020

Dátum poslednej aktualizácie:
29. 7. 2020

Pracovný a mimopracovný pomer:

pracovný pomer na určitú dobu
počet mesiacov: 12

Pracovná oblasť:

GastronómiaUbytovanie, cestovný ruch a hazard

Náplň (druh) práce
Pripravovanie ponúkaných jedál
Podieľanie sa na príprave jedálneho lístka
Zodpovednosť za kvalitu pripravovaných pokrmov
Kontrola kvality hotových jedál
Dodržiavanie presne stanovených postupov prípravy jedál
Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a čistoty na pracovisku
Sledovanie správnych skladových zásob základných surovín
Aranžovanie pripravovaných pokrmov a kladenie vysokého dôrazu na estetickú stránku pokrmov

Ponúkané výhody
+ zabezpečenie ubytovania

Pracovné podmienky
Pracovný čas:
od 8:00
do 21:00

Práca na zmeny:
dvojzmenný pracovný režim

Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.

Požiadavky na zamestnanca

Vhodné pre absolventov: Nie
Vodičský preukaz: B

Všeobecne požadované znalosti:

Ponúkané výhody

+ zabezpečenie ubytovania


Požadované vzdelanie

Stredné odborné vzdelanie v odbore kuchár


Dĺžka praxe

aspoň 2 roky


Zručnosti, schopnosti
Vodičské oprávnenie:
  • Skupina B

Všeobecné spôsobilosti:
  • motivovanie ľudí
  • analyzovanie a riešenie problémov
  • fyzická zdatnosť
  • komunikácia (jednanie s ľuďmi)
  • organizovanie a plánovanie práce
  • osobnostný rozvoj
  • samostatnosť
  • tímová práca
  • vedenie ľudí

Počítače:
  • Internet - elementárna

Ďalšie požiadavky:

Pripravovanie ponúkaných jedál
Podieľanie sa na príprave jedálneho lístka
Zodpovednosť za kvalitu pripravovaných pokrmov
Kontrola kvality hotových jedál
Dodržiavanie presne stanovených postupov prípravy jedál
Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a čistoty na pracovisku
Sledovanie správnych skladových zásob základných surovín
Aranžovanie pripravovaných pokrmov a kladenie vysokého dôrazu na estetickú stránku pokrmov


Osobnostné predpoklady
  • iniciatívnosť
  • komunikatívnosť
  • precíznosť (presnosť)
  • cieľavedomosť
  • analytické myslenie

Informácie o spoločnosti

Kontaktné údaje:

Mária Donthová - REŠTAURÁCIA POD HRADOM
Turňa nad Bodvou 565
04402 Turňa nad Bodvou
Slovensko
Fax: 0902242063

Ďalšie ponuky spoločnosti