Referent/ka stravovacej prevádzky

26.06.2020 V KAŠTIELI, Zariadenie sociálnych služieb Horné Obdokovce
Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Miesto práce: Slovensko
okres Topoľčany
Horné Obdokovce
Horné Obdokovce 1
95608

Topoľčany
Typ pracovnej ponuky: Administratíva, Cestovný ruch, gastro, hoteliérstvo, Štátna a verejná správa; Referent
Ponúkaný plat (základná mzda): 900 EUR
Termín nástupu do práce: ihneď
Druh pracovného pomeru: hlavný
Počet voľných miest: 1

Informácie o pracovnom mieste

Iné výhody:

- základná mzda podľa započítaných rokov praxe,
- odmeňovanie v zmysle zákona č. 553/2003 Z. z. o odmeňovaní zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme,
- kolektívna zmluva,
- dovolenka nad rámec Zákonníka práce,
- závodné stravovanie

Informácie pre uchádzača:


Základná zložka mzdy (v hrubom):
900 € za mesiac

Dátum nástupu:
ihneď

Dátum pridania ponuky:
9. 7. 2020

Dátum poslednej aktualizácie:
13. 7. 2020

Pracovný a mimopracovný pomer:

pracovný pomer na neurčitý čas

Pracovná oblasť:

Sociálne služby

Náplň (druh) práce
- koordinovanie a organizovanie stravovacej jednotky s plnou hmotnou zodpovednosťou, uzatváranie - hospodársko - dodávateľských zmlúv, starostlivosť o technickú úroveň zariadení:

- denné sledovanie čerpania limitu stravnej jednotky a prevádzkových nákladov na prípravu stravy,
- vypracovanie mesačných uzávierok stravovacej jednotky,
- normovanie jedál,
- zodpovednosť za vedenie skladového hospodárstva (vedenie evidencie faktúr, vyhotovovanie príjemiek a výdajok),
- zodpovednosť za platné zdravotné preukazy a podpísané hmotné zodpovednosti zamestnancov oddelenia stravovania,
- zodpovednosť za materiálno - technické zabezpečenie oddelenia stravovania,
- zabezpečovanie prevádzkyschopnosti strojového vybavenia na oddelení stravovania,
- zodpovednosť za čistotu, efektívnosť a celkový bezproblémový chod oddelenia stravovania,
- komplexné administratívne spracovanie celej agendy na oddelení stravovania,
- sledovanie zoznamu stravníkov (zodpovednosť za správnosť),
- zodpovednosť za dodržiavanie receptúr a technológií pri príprave jedál,
- určovanie technologických postupov a kalkulácie podľa počtu stravníkov,
- zostavovanie jedálnych lístkov v spolupráci so stravovacou komisiou,
- zodpovednosť za výživovú a energetickú hodnotu jedál, ich pestrosť,
- koordinovanie, odborné vedenie a kontrola zamestnancov na oddelení stravovania,
- vykonáva kontrolnú činnosť nad dodržiavaním hygienických a bezpečnostných predpisov na oddelení stravovania podľa schváleného plánu kontrol,
- vykonáva kontrolu dodržiavania právnych a interných predpisov vzťahujúcich sa na činnosť oddelenia stravovania a v prípade nedostatkov zjednáva nápravu,
- zodpovedá za dodržiavanie BOZP, PO a CO na oddelení stravovania,
- zodpovedá za ochranu osobných údajov v rozsahu vykonávanej činnosti,
- vypracúva a podieľa sa na spracovaní interných predpisov,
- vykonávanie a plnenie ďalších úloh podľa pokynov nadriadeného zamestnanca.

Pracovné miesto vhodné aj preabsolventa

Ponúkané výhody
- základná mzda podľa započítaných rokov praxe,
- odmeňovanie v zmysle zákona č. 553/2003 Z. z. o odmeňovaní zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme,
- kolektívna zmluva,
- dovolenka nad rámec Zákonníka práce,
- závodné stravovanie

Pracovné podmienky
Pracovný čas:
od 7:30
do 15:30

Práca na zmeny:
jednozmenný pracovný režim

Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.

Požiadavky na zamestnanca

Vhodné pre absolventov: Áno

Všeobecne požadované znalosti:

Pracovné miesto vhodné aj pre

absolventa


Ponúkané výhody

- základná mzda podľa započítaných rokov praxe,
- odmeňovanie v zmysle zákona č. 553/2003 Z. z. o odmeňovaní zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme,
- kolektívna zmluva,
- dovolenka nad rámec Zákonníka práce,
- závodné stravovanie


Požadované vzdelanie

Úplné stredné odborné vzdelanie v odbore asistent výživy
Úplné stredné odborné vzdelanie v odbore hotelová škola - gastronómia


Certifikáty

Osvedčenie o odbornej spôsobilosti na epidemiologicky závažné činnosti pri výrobe, manipulácii a uvádzaní do obehu potravín a pokrmov (zdravotný, potravinársky preukaz) podľa zákona č. 355/2007 Z.z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (§ 16 ods. 1)


Zručnosti, schopnosti
Všeobecné spôsobilosti:
  • vedenie ľudí
  • organizovanie a plánovanie práce
  • motivovanie ľudí
  • tímová práca
  • analyzovanie a riešenie problémov
  • samostatnosť

Počítače:
  • Microsoft Word - pokročilá
  • Microsoft Excel - pokročilá
  • Internet - pokročilá

Ďalšie požiadavky:

- bezúhonnosť
- zdravotný preukaz
- práca v informačnom systéme Cygnus


Kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov.


Osobnostné predpoklady
  • analytické myslenie
  • iniciatívnosť
  • komunikatívnosť