Účtovník/čka

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Pre nášho klienta, ktorým je výrobná spoločnosť, ktorá pôsobí v oblasti výroby a montáže nakladačov, hľadáme účtovníka s minimálne 2 ročnou praxou. Úspešný kandidát by mal mať ekonomické vzdelanie a prax v podvojnom účtovníctve. Zároveň hľadáme kandidáta, ktorý je samostatný, precízny a logicky uvažujúci. Náplň práce: - účtovanie v zmysle zákon č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve - účtovanie v zmysle zákona č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty a ostatnej platnej legislatívy - účtovať v sústave podvojného účtovníctva, - účtovanie tuzemských a zahraničných faktúr v internom programe, - kontrola náležitostí jednotlivých faktúr, - riešenie nezrovnalostí týkajúcich sa fakturácie. - príprava výstupov, prehľadov na základe zadania.

Benefity a ďalšie výhody:

- základná nástupná mzda je 1000€ brutto/mesiac - motivačné mzdové ohodnotenie - variabilná zložka mzdy - práca v stabilnej spoločnosti - možnosť odborného vzdelávania - príspevok na DDS - príspevok na stravovanie

Všeobecne požadované znalosti:

- vzdelanie ekonomického zamerania - predchádzajúce skúsenosti na podobnej pozícii (minimálne 2 roky) - logické myslenie, zodpovednosť, precíznosť, samostatnosť - schopnosť pracovať pod tlakom, dobré komunikačné schopnosti - veľmi dobrá znalosť MS Office (Word, Excel, Powerpoint)

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (začiatočník - A2)

Iné znalosti:

Microsoft Excel, Microsoft Outlook, Microsoft Word, Podvojné účtovníctvo