Balič/-ka sušeného ovocia

31.08.2020 Vetter Slovakia, spol. s r.o.
Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Miesto práce: Slovensko
okres Hlohovec
Hlohovec
Priemyselná 2
92001

okres Hlohovec
Typ pracovnej ponuky: Výroba; Balič
Ponúkaný plat (základná mzda): 580 EUR
Termín nástupu do práce: ihneď
Druh pracovného pomeru: hlavný
Počet voľných miest: 1

Informácie o pracovnom mieste

Iné výhody:

- teplé obedy - výber zo 4 jedál
- možné mesačné odmeny
- bezplatná doprava z Trnavy

Informácie pre uchádzača:


Základná zložka mzdy (v hrubom):
580 € za mesiac

Dátum nástupu:
ihneď

Dátum pridania ponuky:
21. 5. 2020

Dátum poslednej aktualizácie:
10. 7. 2020

Pracovný a mimopracovný pomer:

pracovný pomer na určitú dobu
počet mesiacov: 5

Pracovná oblasť:

Technické a manuálne prierezové zamestnaniaPotravinárstvoLogistika, skladovanie a poštové služby

Náplň (druh) práce
- prevažne jednozmenná prevádzka
- v prípade potreby aj dvojzmenná prevádzka
- váženie, balenie, ukladanie sušeného ovocia a jadrovín do vaničiek, košov, sáčkov, máčanie ovocia do čokolády
- etiketovanie
- ostatné pomocné práce

Pracovné miesto vhodné aj preabsolventa

Ponúkané výhody
- teplé obedy - výber zo 4 jedál
- možné mesačné odmeny
- bezplatná doprava z Trnavy

Pracovné podmienky
Pracovný čas:
od 6:00
do 14:00

Práca na zmeny:
jednozmenný pracovný režim
Sezónna práca:
áno

Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.

Požiadavky na zamestnanca

Vhodné pre absolventov: Áno

Všeobecne požadované znalosti:

Pracovné miesto vhodné aj pre

absolventa


Ponúkané výhody

- teplé obedy - výber zo 4 jedál
- možné mesačné odmeny
- bezplatná doprava z Trnavy


Požadované vzdelanie

Nižšie stredné odborné vzdelanie


Certifikáty

Osvedčenie o odbornej spôsobilosti na epidemiologicky závažné činnosti pri výrobe, manipulácii a uvádzaní do obehu potravín a pokrmov (zdravotný, potravinársky preukaz) podľa zákona č. 355/2007 Z.z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (§ 16 ods. 1)


Zručnosti, schopnosti
Všeobecné spôsobilosti:
  • tímová práca
  • manuálna zručnosť

Ďalšie požiadavky:

- hygienické návyky na vysokej úrovni
- zdravotný preukaz pracovníka v potravinárstve (vybavíte aj pri vstupnej lekárskej prehliadke)