Senior účtovník/čka (nástup ASAP)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    NEBBIA s.r.o., Dlhá 74/85, 01009 Žilina
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    1000 - 1700 EUR
    v závislosti od skúseností
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    od 15.6.2020

Informácie o pracovnom mieste

MY v NEBBIA vieme, že NA ČÍSLACH ZÁLEŽÍ! ;-)

..všetky čísla, s ktorými denno-denne prichádzame do kontaktu v sebe nesú nejaký význam..určitú hodnotu..či už je to výška a váha novorodenca, s ktorým sa šťastní rodičia chvália na sociálnych sieťach, alebo počet sviečok na narodeninovej torte, počet gólov, ktoré v zápase strelil syn, známky na maturitnom vysvedčení dcéry, mesačný príjem a úspory na bankovom účte, hodnota nehnuteľností, pre ktoré sa rozhodujeme..ČÍSLA NÁS SPREVÁDZAJÚ PO CELÝ ŽIVOT ..no veď skús si kúpiť o dve čísla väčšie topánky :-)

NEBBIA je kolektív mladých a perspektívnych ľudí, ktorým čísla, s ktorými pracujú a rovnako aj ty budeš zodpovedne pracovať, nebudú nikdy ľahostajné.

Získať prácu, ktorá ťa bude napĺňať v medzinárodne pôsobiacej spoločnosti nebolo nikdy jednoduchšie. Tak smelo DO TOHO! Pridaj sa k našmu team-u a zapadni tak do finančného oddelenia ako posledná PUZZLE do komplet obrázku.

Tvoja práca bude spočívať v:
>> komplexnom vedení a správe účtovnej a mzdovej agendy,
>> zabezpečovanie správnosti účtovnej a daňovej evidencie,
>> sledovanie aktuálnych zmien v účtovnej legislatíve a predpisoch a kontrola účtovných operácií podľa štandardov a legislatívy platnej pre slovenské účtovníctvo.
>> účtovanie účtovných prípadov, fakturácia a účtovanie OF, DF, doborpisy, intrastat, colná deklarácia, ťarchopisy a pod., cestovné príkazy,
>> účtovanie pokladne, práca s výpismi (BV, PP, PK,...),
>> príprava a vypracovanie daňových priznaní, výkazy DPH, uzávierky,
>> práca so saldom, cash-flow, kontrola knihy pohľadávok a záväzkov, pristúpenia k záväzkom, postúpenia pohľadávok, zápočty, evidencia majetku,
>> reporty a ekonomické podklady, ad hoc fin. analýzy pre finančné riadenie, archivácia a súvisiaca administratívna činnosť,
>> komunikácia s úradmi, daň. poradcami a pod.
>> úzka spolupráca s finančnou riaditeľkou, fin. kontrolórkou, vedením prípadne ostatnými oddeleniami (office, obchodné, marketingové a pod.)
>> ďalšie súvisiace činnosti podľa zadania finančnej riaditeľky alebo vedenia spoločnosti.

Benefity a ďalšie výhody:

V našej spoločnosti sa môžeš tešiť na:
Práca pre neustále rastúcu celosvetovo pôsobiacu spoločnosť
Možnosť cestovania po významných svetových výstavách a súťažiach a stretávanie sa so známymi hviezdami zo sveta fitness & bodybuilding
Rodinná atmosféra v kolektíve mladých ľudí, proaktívny kolektív (hoď na nás očko: https://nebbia.fitness/sk/b/team - a veľa ďalších kolegov ťa tu čaká!)

Moderné a dizajnové pracovné prostredie
Firemné Teambuildingy, flexibilný pracovný čas,
MULTISPORT karta - benefitný systém využívania súboru relaxačných, športových aktivít
NEBBIA Cafeteria - s budgetom na nápoje
zľavy na NEBBIA oblečení
Chill zóna s budgetom na odbornú literatúru
inhouse angličtina,
firemný notebook, tel
Príležitostný home office, sick days a pod.

Informácie pre uchádzača:

Verím, že ťa naša spoločnosť a ponuka oslovila. Ak si zhodnotil/a, že spĺňaš naše požiadavky a myslíš, že práve ty si tým najvhodnejším kandidátom, práca v tejto oblasti je pre teba number one, tak nám pošli svoj životopis v slovenskom jazyku s fotografiou a tiež nám napíš čo je v tvojom živote najväčším motorom a práci naj motiváciou. CV (s udelením súhlasu so spracovaním os. údajov) a ML zašli na e-mail: email

Ďakujeme a vážime si záujem každého jedného kandidáta, avšak vzhľadom na časovú náročnosť si vyhradzujeme právo kontaktovať iba tých uchádzačov, ktorí spĺňajú požadované podmienky.

A teda v prípade, že ťa telefonicky alebo e-mailom nekontaktujeme a nepozveme na osobné stretnutie do dvoch týždňov od termínu ukončenia výberového konania považuj výberové konanie na túto pozíciu za uzavretú a personálne obsadenú vhodným kandidátom.

Napokon nám dovoľ, aby sme ťa informovali o tom, že v zmysle súhlasu so spracovaním osobných údajov budú tvoje osobné údaje ponechané v našej internej databáze uchádzačov a uchované po dobu jedného roka s cieľom kontaktovania ťa, v prípade rozširovania nášho NEBBIA teamu alebo uvoľnenia pracovného miesta. V rámci tejto doby tvoje osobné údaje nebudú poskytnuté žiadnej tretej strane a po uplynutí tejto doby budú z databázy vymazané. V prípade, že si neželáš aby sme tvoje os. údaje v našej databáze uchovávali nás kontaktuj na email.

TEAM NEBBIA
email

Všeobecne požadované znalosti:

- relevantné skúsenosti v oblasti účtovníctva
- sledovanie zmien v legislatíve
- OMEGA - pokročilý
- skúsenosti s vedením a účtovaním miezd
- zmysel pre presnosť a detail pri práci s číslami
- zodpovednosť

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vyššie odborné vzdelanie
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (úplný začiatočník - A1)

Iné znalosti:

Fakturácia, Microsoft Excel, Microsoft Word, Mzdové účtovníctvo, Podvojné účtovníctvo, Skladové hospodárstvo