Riaditeľ reštauračného a ubytovacieho zariadenia

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    1100 EUR
    základná mzda od 1100€, podľa skúseností a po zapracovaní bonusové ohodnotenie
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    dohodou (ASAP)

Informácie o pracovnom mieste

• Vedenie tímu 2 manažérov, personálu reštaurácie, penziónu a pivovaru s pivnými kúpeľmi
• Kompletné riadenie a zabezpečenie plynulého chodu zverenej prevádzky
• Zodpovednosť za nábor a výber zamestnancov a personálnu agendu
• Zabezpečenie tréningového procesu nového zamestnanca
• Hodnotenie a motivácia zamestnancov, pravidelné mítingy so zamestnancami
• Rozpis služieb, príprava mzdových podkladov
• Zodpovednosť za zabezpečenie hygieny a BOZP
• Zodpovednosť za dodržiavanie prevádzkového manuálu a pokynov
• Zabezpečenie inventáru na prevádzkach, objednávanie tovaru
• Inventúry a zabezpečenie vystavovania uzávierok
• Určenie otváracích hodín a sanitárnych dní
• Povinnosť ovládať kompletné portfólio produktov a služieb, zabezpečenie presných receptúr a postupov
• Dodržiavanie, kontrola a optimalizácia nákladov
• Riešenie neštandardných prípadov na prevádzke, riešenie sťažností a reklamácií zákazníkov.
• Zodpovednosť za poskytovanú úroveň služieb.
• Vykonávanie dohľadu nad prebiehajúcimi akciami a podujatiami

Benefity a ďalšie výhody:

možnosť ubytovania. vlastná kancelária, služobný telefón a vozidlo, strava nad rámec zákona, zľava na služby poskytované zariadením

Informácie pre uchádzača:

Podmienka: prax min. 3 roky na rovnakej alebo podobnej pracovnej pozícii

Uchádzačov žiadame o výhradný kontakt e-mailom a zaslanie profesného životopisu a motivačného listu. Bez týchto príloh Vaša žiadosť nebude posudzovaná.

Všeobecne požadované znalosti:

• Ovládanie aspoň jedného z vybraných jazykov;
• Veľmi dobré riadiace a organizačné schopnosti, prirodzená autorita
• Zodpovedný prístup a spoľahlivosť
• Schopnosť riadiť a motivovať tím
• Pro-firemná orientácia
• Kreativita
• Proaktívny prístup
• Marketingové aktivity
• Zvládanie stresových situácií a práce pod tlakom
• Záľuba v sledovaní nových trendov v gastronómii a ubytovacích zariadeniach

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Vhodné pre osoby so ZP:
    Áno
  • Vodičský preukaz:
    B, B1