custom-banner

Back office špecialista s nemeckým alebo francúzskym jazykom (Ref. č.: 1-1-34607/PF)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Chýbajú ti skúsenosti a rád by si začal kariéru v back office? Máš rád prácu s dátami a číslami a nevadí ti občasná rutinna? Máš nemecký jazyk, ale potrebuješ si ho zlepšiť? Aktuálne hľadáme kandidátov na back office pozíciu, na ktorej hlavné zodpovednosti sú: - Daňová klasifikácia produktov, - priraďovanie dane z pridanej hodnoty za produkt do správnej kategórie, - občasná komunikácia s kolegami v cudzích jazykoch - účasť na zlepšovaní procesov daného oddelenia.

Benefity a ďalšie výhody:

Spoločnosť ponúka množstvo výhod, ako napríklad: - dni dovolenky navyše, - práca z domu, - flexibilný pracovný čas, - jazykové kurzy a ďalšie.

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na www.grafton.sk/sk/job-search?utm_source=jobboard&utm_medium=jobposition

Všeobecne požadované znalosti:

Na pozíciu hľadáme hlavne človeka, ktorý sa nebojí rozprávať v nemeckom jazyku, chce si ho zlepšiť a chce získať pracovné skúsenosti. Ďalej hľadáme: - Absolvent vysokej školy, - nemecký jazyk na úrovni B1- nevadia nám chyby a slabšia slovná zásoba, zvládneš krátky, rozhovor v nemeckom jazyku a následnú prácu v tomto jazyku, - anglický jazyk na úrovni B2- jazyk je dôležitý na internú komunikácia vo firme, - administratívna skúsenosť je výhodou, - detailne orientovaný človek.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vysokoškolské I. stupňa (bakalárske)
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (stredne pokročilý - B2)
    Nemecký jazyk (stredne pokročilý - B2)