custom-banner

Odborník v oblasti motorizmu s poľským jazykom (Ref. č.: 1-26-33959/PF)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Zaujíma ťa oblasť motorizmu ? Pokiaľ rád/a komunikuješ v poľskom a anglickom jazyku – táto pozícia bude pre teba tou pravou! Tvojou hlavnou náplňou práce bude - Budeš zodpovedný/á za všetky servisné úkony a administratívu s nimi spojenú. - Taktiež budeš kontrolovať či všetky servisné úkony zaznamenané v internom systéme sedia (napr.: informácie o autorizačných povoleniach treba v systéme spárovať s príslušnými faktúrami). - Je dôležité aby všetky potrebné administratívne úkony spojené so servisom boli v súlade so zmluvami. - Pokiaľ sa bojíš, že táto pozícia nezahŕňa ľudský kontakt, s radosťou ti môžem povedať, že jednou z ďalších úloh bude okrem iného aj komunikácia s internými klientmi ohľadne rôznych úkonov Táto pozícia ti dáva aj skvelú príležitosť na získanie vhľadu do oblasti servisu či typov servisného oceňovania !

Benefity a ďalšie výhody:

- Jazykové kurzy - Ročný bonus - Sick day - Firemné akcie

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na www.grafton.sk/sk/job-search?utm_source=jobboard&utm_medium=jobposition

Všeobecne požadované znalosti:

Pokiaľ sa Ti páči, čo si sa zatiaľ dozvedel/a o tejto pozícii a spĺňaš nasledujúce požiadavky, tak Ťa chceme stretnúť čo najskôr! - Aktívna znalosť POĽSKÉHO jazyka na úrovni C1 – poľštinou budeš primárne reprezentovať spoločnosť, čiže tu naozaj nie je priestor na omyl, pri ANGLIČTINE sú požiadavky benevolentnejšie- úroveň B1 - Predošlá skúsenosť v oblasti administratívy/ back-officu je nutnosťou - Predchádzajúce skúsenosti s procesovaním faktúr alebo podobnou prácou sú veľkou výhodou Ak sa zaujímaš o túto oblasť a považuješ sa za technický typ, neváhaj a zareaguj !

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (stredne pokročilý - B2)
    Poľský jazyk (pokročilý - C1)