custom-banner

PHP / JAVA Developer (Ref. č.: 3-10-32491/PF)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

PHP developer WANTED! (medior, senior) Ak ťa už nebaví korporátne prostredie a máš chuť tentokrát presedlať do menšej, ale za to stabilnej spoločnosti so slovenským vedením, ktorá sa zaoberá IT riešeniami na mieru, či už web aplikáciami, e-shopmi, modernými informačnými systémami, tvorbou web stránok, či v menšej miere vývojom počítačových hier, si tu správne a budeme radi, ak táto inzercia neostane bez tvojho povšimnutia. Menší tím developerov (7) + samozrejme iní členovia tímu k sebe hľadajú človeka, ktorý im sadne nie len po technickej, no v neposlednom rade osobnostnej stránke. Pracuje sa na rôznych projektoch, zväčša po dvojiciach, niekedy po 1. Veľké projekty presahujú aj rok, tie menšie sa stíhajú v priebehu kvartálu. Hľadajú k sebe kolegu ON SITE, práca na full remote nie je v tomto prípade žiaľ možná. Nový kolega, ako aj ostatní členovia tímu sú zamestnaní na mandátnu zmluvu, ako živnostníci so všetkými výhodami TPP - 20 dní preplácanej dovolenky ročne, sick days. Práca nevyžaduje cestovanie.

Benefity a ďalšie výhody:

-parkovacie miesto v centre mesta -pravidelné konzultácie ohľadom zvýšenia platu - variabilný pracovný čas -progresívne technológie (e-commerce BI technológie, BIG DATA) -preplácané nadčasy, možnosť si nadrobiť - multisport karta - 4x do roka teambuildingy - po určitej dobe možnosť presunúť sa na herný projekt - príjemné pracovné prostredie bez intríg a rodinkárstva, čo by mala byť žiaľ samozrejmosť, ale nie vždy tomu tak je :-)

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na www.grafton.sk/sk/job-search?utm_source=jobboard&utm_medium=jobposition

Všeobecne požadované znalosti:

PHP programátor: PHP - pokročilý HTML - pokročilý CSS - základy JavaScript - pokročilý WordPress - základy Ak preferuješ skôr JAVA, neváhaj nás kontaktovať. JAVA developerov nie je nikdy dosť, ani v tomto prípade :-)

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (stredne pokročilý - B2)