custom-banner

Špecialista zákazníckej skúsenosti (Ref. č.: 3-23-34533/PF)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Ahoj! :-) Pre nášho klienta hľadáme výnimočnú pozíciu - Špecialistu, ktorý bude neustále hľadať spôsoby ako zlepšovať skúsenosť zákazníkov, ktorí vo svojom domove využívajú energetické riešenia v oblasti HVAC (kúrenie, ventilácia, klimatizácia). Hľadáme niekoho so skúsenosťami v rámci sledovania zákazníckej skúsenosti v oblasti B2C (domácnosti). Hľadáme niekoho, kto sa nebojí pretaviť požiadavky zákazníkov do efektívnejších procesov a komunikačných štandardov. Čo bude tvojou úlohou? Budeš zodpovedný za: - nastavovanie procesy predaja, obsluhy, montáže a servisu HVAC riešení pre zákazníkov z radov domácností - nastavovanie a zavádzať do bežnej prevádzky komunikačné štandardy - spoluvytváranie a realizovácia KPI a opatrenia na zvýšenie zákazníckej spokojnosti (procesy predaja, obsluhy, montáže a servisu) - tvorbu metodických usmernení pre predajné a obslužné kanály (montážne a servisné) -nastavovať E2E vnútropodnikové podporné procesy (fakturácia, pohľadávky, upomínanie...)

Benefity a ďalšie výhody:

Benefity budú odprezentované na telefonickom pohovore. V závislosti od skúseností, úrovne expertízy a kvalifikácie kandidáta je výsledná základná mzda predmetom individuálnej dohody počas výberového konania.

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na www.grafton.sk/sk/job-search?utm_source=jobboard&utm_medium=jobposition

Všeobecne požadované znalosti:

Čo je pre túto pozíciu potrebné? - aspoň 3-ročná skúsenosť na obdobnej pozícii (preferujeme skúsenosť z malej firmy v oblasti HVAC s činnosťami ako rozpočtovanie, plánovanie výkonov, reklamácie zákazníkov, kontakt so zákazníkom, príprava zmluvnej dokumentácie) - skúsenosť s technikami na meranie a zisťovanie zákazníckej skúsenosti (CX) Ak sa ti pozícia pozdáva, neváhaj ma kontaktovať! :-) Môžeme sa o nej porozprávať detailnejšie.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou