Ponuky z podobných lokalít
Ponuky z podobných kategórií
-
Miesto práce:
-
Druh pracovného pomeru:
-
Termín nástupu do práce:dohodou (ASAP)
Informácie o pracovnom mieste
* ·Vedenie chodu reštauračnej kuchyne a zamestnancov
* ·Vedenie chodu hotelovej kuchyne
* ·Nastavovanie jedálneho lístka
* ·Kreovanie nových jedál a postupov
* ·Pomoc pri osadzovaní zamestnancov do kuchyne
Benefity a ďalšie výhody:
- S narastajúcimi zodpovednosťami narastajúci plat
- Mesačné odmeny k fixnému platu vyplácané po skúšobnej dobe
- 13 plat v závislosti od dosiahnutých hospodárskych výsledkov spoločnosti
- Plná podpora školení a vzdelávania
- Vernostné odmeny
- Firemný mentálny kouč
- Rodinný prístup k zamestnancom
- Teambuildingové aktivity
Všeobecne požadované znalosti:
* ·Vzdelanie v oblasti gastronómie a hotelierstva
* ·Pracovné skúsenosti min.4roky na pozícii Šéfkuchár v 4
*prevádzke
* ·Pracovné skúsenosti s vedením zamestnancov v kuchyni
* ·Líderské a organizačné schopnosti
* ·Kreativita
* ·Zodpovednosť
* ·Práca v MS Office
Požiadavky na zamestnanca
-
Minimálne požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
-
Vhodné pre absolventov:Áno