Kuchár pre Recovery Resort

01.04.2020 Recovery Resorts, s. r. o.
Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Miesto práce: Slovensko
Žilinský kraj
okres Ružomberok
Liptovské Revúce
Vyšná Revúca 726
03474

Ružomberok
Typ pracovnej ponuky: Cestovný ruch, gastro, hoteliérstvo; Kuchár
Ponúkaný plat (základná mzda): 850 EUR
Termín nástupu do práce: 1. 4. 2020
Druh pracovného pomeru: hlavný
Počet voľných miest: 1

Informácie o pracovnom mieste

Iné výhody:

• Celková výška mzdy (vrátane odmien) závisí od pracovného výkonu, znalostí a schopností uchádzača
• Mesačné odmeny až do výšky 300€ k základnej mzde
• Prepracovaný systém práce
• Pokojné pracovné prostredie a príjemný kolektív
• Nová, moderná a plne zariadená kuchyňa
• Možnosti ďalšieho vzdelávania a odborného rastu
• Profesionálne vedenie a korektné jednanie
• Ďalšie nefinančné benefity (zľavy na služby, rodinný program a pod.)
• Zamestnanecké stravovanie a pitný režim
• Pracovné oblečenie

Informácie pre uchádzača:


Základná zložka mzdy (v hrubom):
850 € za mesiac

Dátum nástupu:
1. 4. 2020

Dátum pridania ponuky:
19. 2. 2020

Dátum poslednej aktualizácie:
20. 2. 2020

Pracovný a mimopracovný pomer:

pracovný pomer na neurčitý čas

Pracovná oblasť:

Gastronómia

Informácie o sprostredkovaní:

Termín výberového konania:31. 3. 2020Informácie pre záujemcu:Váš životopis v slovenskom jazyku s fotografiou (v prípade Vášho súhlasu) a žiadosť o prijatie do zamestnania je potrebné zaslať emailom na adresu email
Po vyhodnotení životopisov budeme kontaktovať iba tých uchádzačov, ktorí spĺňajú požadované kritéria na danú pracovnú pozíciu.

Náplň (druh) práce
• Zabezpečenie stravovania len pre dlhodobo ubytovaných klientov (do 40 osôb)
• Klienti si z ponuky jedál objednávajú obedy a večere 2 dni vopred (nevarí sa á la carte)
• Raňajky formou bufetových stolov
• Príprava jedál z čerstvých surovín
• Väčšina jedál sa pripravuje v konvektomate (kompletné zaškolenie pred nástupom)
• Zodpovednosť za plynulý chod kuchyne
• Zodpovednosť za kvalitu pripravovaných pokrmov
• Zostavovanie a vylepšovanie jedálneho lístka (v spolupráci s manažérom)
• Preberanie surovín od dodávateľa, kontrola kvality potravín, sledovanie stavu zásob, objednávanie chýbajúcich surovín (v spolupráci s manažérom)
• Práca na zmeny - dlhý a krátky týždeň
• Udržiavanie čistoty na pracovisku
• Dodržiavanie hygienických štandardov a zásad (HACCP a pod.)

Ponúkané výhody
• Celková výška mzdy (vrátane odmien) závisí od pracovného výkonu, znalostí a schopností uchádzača
• Mesačné odmeny až do výšky 300€ k základnej mzde
• Prepracovaný systém práce
• Pokojné pracovné prostredie a príjemný kolektív
• Nová, moderná a plne zariadená kuchyňa
• Možnosti ďalšieho vzdelávania a odborného rastu
• Profesionálne vedenie a korektné jednanie
• Ďalšie nefinančné benefity (zľavy na služby, rodinný program a pod.)
• Zamestnanecké stravovanie a pitný režim
• Pracovné oblečenie

Pracovné podmienky
Pracovný čas:
od 7:00
do 20:00


Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.

Požiadavky na zamestnanca

Vhodné pre absolventov: Nie
Vodičský preukaz: B

Všeobecne požadované znalosti:

Ponúkané výhody

• Celková výška mzdy (vrátane odmien) závisí od pracovného výkonu, znalostí a schopností uchádzača
• Mesačné odmeny až do výšky 300€ k základnej mzde
• Prepracovaný systém práce
• Pokojné pracovné prostredie a príjemný kolektív
• Nová, moderná a plne zariadená kuchyňa
• Možnosti ďalšieho vzdelávania a odborného rastu
• Profesionálne vedenie a korektné jednanie
• Ďalšie nefinančné benefity (zľavy na služby, rodinný program a pod.)
• Zamestnanecké stravovanie a pitný režim
• Pracovné oblečenie


Požadované vzdelanie

Stredné odborné vzdelanie v odbore kuchár
Úplné stredné odborné vzdelanie v odbore hotelova škola - gastronómia


Dĺžka praxe

aspoň 3 roky


Zručnosti, schopnosti
Vodičské oprávnenie:
  • Skupina B

Všeobecné spôsobilosti:
  • komunikácia (jednanie s ľuďmi)
  • organizovanie a plánovanie práce
  • samostatnosť
  • fyzická zdatnosť

Cudzie jazyky:
  • slovenský - vysoká: C1 a C2

Ďalšie požiadavky:

• Pozitívny vzťah ku gastronómii
• Precíznosť, dôslednosť a zmysel pre detaily
• Schopnosť pracovať samostatne
• Zodpovednosť a profesionálny prístup
• Dobré komunikačné schopnosti
• Príjemné vystupovanie
• Primeraná fyzická zdatnosť
• Čistý odpis z registra trestov
• Záujem o ďalší profesný rozvoj


Osobnostné predpoklady
  • praktické myslenie
  • precíznosť (presnosť)
  • sebaovládanie
  • vnútorná stabilita