Prijmeme kuchára

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Samostatná príprava teplých mäsitých a bezmäsitých jedál, polievok, studených šalátov a dresingov podľa stanovených receptúr. Objednávanie surovín, zodpovednosť za čistotu. 1x mesačne inventarizácia zásob.

Informácie pre uchádzača:

Výučný list nie je podmienkou, nutná je prax v odbore a hygienické minimum.

Všeobecne požadované znalosti:

Vyučny list alebo Osvedčenie o odbornej spôsobilosti na vykonávanie epidemiologicky závažných činností pri výrobe, manipulácii a uvádzaní do obehu potravín a pokrmov (Hygienické minimum)
Zdravotný preukaz

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity