Riaditeľ sekcie distribučných činností

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Vrcholový manažér je vysokokvalifikovaný zamestnanec, ktorý riadi zverený odborný úsek alebo rozsiahle úseky spoločnosti, formuluje poslanie a víziu spoločnosti a určuje strategické ciele rozvoja v hlavných funkčných oblastiach. Riadenie, organizovanie a kontrola najzložitejších procesov vo zverenom útvare, zabezpečovanie súboru systémových opatrení pre rozhodnutia vrcholového manažmentu o realizácií ďalšieho postupu rozvoja spoločnosti s ohľadom na postavenie konkurenčných partnerov na trhu, plánovanie aktivít vo zverenom útvare a využitie ich kapacít, identifikácia a riešenie problémov, zabezpečenie efektívnosti hospodárenia zvereného útvaru, riadenie a hodnotenie výkonnosti zamestnancov daného útvaru a zabezpečovanie ďalších personálnych činností, komunikácia s kooperujúcimi útvarmi a s externými firmami, vysoká miera zodpovednosti za škody a pod.

Informácie pre uchádzača:

Váš životopis spolu s motivačným listom starostlivo posúdime. Vzhľadom na veľký záujem zo strany uchádzačov bohužiaľ nie je možné kontaktovať každého uchádzača osobne. Kontaktovať budeme len uchádzačov, ktorí budú pozvaní na výberové konanie. Všetkým uchádzačom ďakujeme za prejavený záujem.

Všeobecne požadované znalosti:

Osobnostné predpoklady:
manažérske štandardy - riadiace zručnosti, komunikačné zručnosti, schopnosť prijať zodpovednosť, schopnosť rozvíjať sa, kreativita a strategické myslenie, rozhodnosť, odolnosť voči záťaži

Požadovaná odborná prax:
5 rokov

Úroveň ovládania výpočtovej techniky:
využívanie výpočtovej techniky pre bežné kancelárske práce

Úroveň znalosti cudzieho jazyka:
dobrá

Administratívne zručnosti:
písomný prejav, slovný prejav, schopnosť vyjadrovania

Vodičské oprávnenie:
sk. B

Špeciálne zručnosti:
nevyžaduje sa

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vysokoškolské II. stupňa