Zmenový supervízor v potravinárskej výrobe

09.08.2020 In Box Agency, s.r.o.
Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Miesto práce: Kostolné Kračany
okres Dunajská Streda, okres Galanta, Šaľa; Galanta
Typ pracovnej ponuky: Majster výroby, Vedúci prevádzky, Vedúci výroby
Ponúkaný plat (základná mzda): 1700 - 2000 EUR
- bude upresnené pri pohovore na základe vašej kvalifikácie a praxe
Termín nástupu do práce: dohodou (ASAP)
Druh pracovného pomeru: hlavný
Počet voľných miest: 1

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, informácie o pracovnom mieste:

Pre klienta v okrese Dunajská Streda, popredného výrobcu potravinárskych produktov v pekárenskej oblasti aktuálne hľadáme zamestnanca na pozíciu Smenový supervízor výroby.

Pracovná náplň a povinnosti:
• Realizáciu objemov výroby podľa výrobného plánu.
• Produkcia sa vykonáva v úzkom dialógu a spolupráci s oddelením kvality.
• Monitorujte zásoby surovín a obalových materiálov s cieľom splniť požiadavky na zmeny.
• Zodpovednosť za to, že výroba sa vykonáva v prísnom súlade s implementovanými normami kvality, receptúrami a pracovnými pokynmi
• Zodpovednosť za to, že záznamy o výrobe, záznamy o kvalite a záznamy do ERP sú vždy včas a aktualizované.
• Prípravu smenového reportu, ktorý ukazuje definované KPI (odpad, priepustnosť, využitie atď.).
• Posúdenie vhodnosti existujúceho výrobného zariadenia a poskytnutie návrhov týkajúcich sa budúcich investičných požiadaviek alebo úprav a vylepšení
• Zodpovednosť za to, že hygienická úroveň v oddelení je neustále vysoká.
• Zodpovednosť za to, že pracovné odevy výrobných zamestnancov a osobná hygiena sú v súlade s politikou spoločnosti.

Základné ciele:
• Zaistiť dosiahnutie cieľov a výkonnosti výroby na základe zmeny, za predpokladu, že kvalita výroby sa dosahuje podľa špecifikácií.
• Udržiavať a neustále sa usilovať o zlepšenie produktivity a efektívnosti na oddelení.
• Preskúmať, navrhnúť a uplatňovať neustále zlepšenia procesov a nápady.
• Dohliadať a viesť tím s cieľom zabezpečiť, aby sa prevádzka vykonávala v súlade so štandardnými prevádzkovými postupmi.
• Zabezpečiť, aby všetky problémy týkajúce sa strojov, poruchy alebo požadované preventívne práce boli včas oznámené oddeleniu údržby
• Koordinovať prideľovanie zamestnancov na výrobných linkách podľa požiadaviek na zmeny
• Zúčastňovať sa rozvíjania dobrých pracovných vzťahov so všetkými ostatnými oddeleniami.

Reportovanie:
• Využitie strojov a zariadení.
• Zabezpečenie, aby sa proces uzatvárania k smeny v oddelení vykonával podľa postupu spoločnosti.
• Definovanie a rozširovanie záznamov na sledovanie surovín - a kvality hotových výrobkov v spolupráci s laboratóriom a QC.
• Vedenie záznamov o údajoch o produkcii smeny na účely autorizácie a iných kontrol z 3. strán

Riadenie tímu:
• Posúdiť všetky potreby odbornej prípravy medzi zamestnancami s cieľom splniť ciele oddelenia.
• Riešiť potreby zamestnancov v rámci denného fungovania smeny.
• Riadenie výkonnosti tímov, viesť ich, koučovať a rozvíjať ich podľa potreby.
• Zaistenie, aby pracovníci boli vždy efektívne rozdelení podľa skutočného plánu výroby.
• Zodpovednosť za vypracovanie a udržiavanie ročného dovolenkového plánu zamestnancov.
• Hodnotenia sa vykonávajú v súlade so zásadami spoločnosti a pokynmi oddelenia ľudských zdrojov.
• Disciplinárne opatrenia sa prijímajú v súlade s politikou spoločnosti a oznamujú sa HR.

Iné výhody:

- práca v renomovanej potravinárskej spoločnosti
- možnosť kariérneho rastu
- služobné PC a mobil
- vianočné a veľkonočné benefity

Informácie pre uchádzača:

V prípade záujmu o túto pozíciu nám prosím zašlite CV na email alebo kontaktujte telefonicky našu kontaktnú osobu:
Ing. Róbert Jopek +421 908 63 44 71

Požiadavky na zamestnanca

Minimálne požadované vzdelanie: stredoškolské s maturitou
Jazykové znalosti: Anglický jazyk (stredne pokročilý - B2)
Vhodné pre absolventov: Nie

Všeobecne požadované znalosti:

- vysoká skúsenosť s produkciou pekárenských výrobkov ideálne z podobnej výroby
- minimálne 5 rokov praxe
- skúsenosti so systémom SAP
- skúsenosť s HACCP/ISO22000 a pravidlami Bezpečnosti a ochrany zdravia
- schopnosť analyzopvať a riešiť problémy
- dobré komunikačné schopnosti
- Presnosť a sebadisciplína
- anglický jazyk na dobrej úrovni
- skúsenosť s manažovaním multikulturálnych tímov