Sales representative

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    Dlhá 74/85, 01009 Žilina
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    915 - 915 EUR
    + % odmeny v závislosti od dosiahnutých obchodných výsledkov
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    od 10.2.2020

Informácie o pracovnom mieste

Do nášho proaktívneho NEBBIA obchodného tímu hľadáme mladého človeka, ktorý sa narodil s obchodným duchom a vie, že toto je práca, ktorej by sa chcel na 100 % venovať a svoje zručnosti v tejto oblasti ďalej rozvíjať.

Ak vo svojom živote vyhľadávaš výzvy, ako sa realizovať, a si dostatočne ambiciózny prekonávať seba a svoje individuálne výsledky, pritom pracovať časovo flexibilne, práca u nás je pre teba ako šitá na mieru.

Chceš využiť svoj potenciál pretože vieš komunikovať plynule v AJ prípadne aj inom jazyku, zároveň vieš dobre počúvať a dostať sa do hĺbky potreby B2B partnera, vytvoriť z každej príležitosti perspektívny biznis zvládeš ľavou zadnou!!

Môžeš sa tešiť na support nielen našej Marcelky, Head of Sales, ale celého tímu, s ktorými budeš brainstormovať a riešiť obchodnú problematiku.

Tak, čo veriš si? Budeme radi ak nám pošleš tvoje CV, dohodneme si stretnutie, kde môžeme prípadnú spoluprácu prediskutovať podrobne :)

tvojou náplňou práce bude:
• Starostlivosť o existujúcich veľkoobchodných partnerov - aktívna komunikácia AJ + každý ďalší jazyk výhodou,
podpora a riešenie predajnej problematiky, podieľanie sa na dosahovaní predajných výsledkov
• Vyhľadávanie a získavanie nových zákazníkov, tvorba & rozširovanie siete B2B partnerov
• Účasť na tvorbe obchodnej stratégie a cieľov
• Zodpovednosť za dosahované obchodné ciele a súvisiaca administratíva
• Aktívna komunikácia v cudzom jazyku
• Práca z kancelárie (nie externe - príležitostne pracovné cesty, prevažne zamerané na významné svetové fitness súťaže, eventy a expá)
• Súvisiaca administratíva a reporting

Benefity a ďalšie výhody:

Zaujímavá, dynamická práca, ktorá určite nie je stereotypná
Flexibilný pracovný čas - time management je len na tebe - máme pohyblivú pracovnú dobu a záleží nam na tvojích výsedkoch, nie odpracovanom čase.
Priestor na sebarealizáciu - ukáž čo v tebe je!
Práca v skvelom kolektíve pre neustále rastúcu celosvetovo pôsobiacu spoločnosť
Možnosť cestovania po významných svetových výstavách a súťažiach a stretávanie sa so známymi hviezdami zo sveta fitness & bodybuilding
Rodinná atmosféra v kolektíve mladých ľudí, proaktívny kolektív (hoď na nás očko: https://nebbia.fitness/sk/b/team - a veľa ďalších kolegov ťa tu čaká!)
Moderné pracovné prostredie s mladým priateľským kolektívom a atmosférou
Firemné Teambuildingy
MULTISPORT karta - benefitný systém využívania súboru relaxačných, športových aktivít
NEBBIA Cafeteria - s budgetom na nápoje
Zvýhodnené fitko, zľavy na NEBBIA oblečení
Chill zóna s budgetom na odbornú literatúru
inhouse angličtina,
firemný notebook, tel
Príležitostný home office, sick days a pod.

Informácie pre uchádzača:

Verím, že ťa naša spoločnosť a ponuka oslovila. Ak si zhodnotil/a, že spĺňaš naše požiadavky a myslíš, že práve ty si tým najvhodnejším kandidátom, práca v tejto oblasti je pre teba number one, tak nám pošli svoj životopis v slovenskom jazyku s fotografiou a tiež nám napíš čo je v tvojom živote najväčším motorom a práci naj motiváciou. CV (s udelením súhlasu so spracovaním os. údajov) a ML zašli na e-mail: email

Ďakujeme a vážime si záujem každého jedného kandidáta, avšak vzhľadom na časovú náročnosť si vyhradzujeme právo kontaktovať iba tých uchádzačov, ktorí spĺňajú požadované podmienky.

A teda v prípade, že ťa telefonicky alebo e-mailom nekontaktujeme a nepozveme na osobné stretnutie do dvoch týždňov od termínu ukončenia výberového konania považuj výberové konanie na túto pozíciu za uzavretú a personálne obsadenú vhodným kandidátom.

Napokon nám dovoľ, aby sme ťa informovali o tom, že v zmysle súhlasu so spracovaním osobných údajov budú tvoje osobné údaje ponechané v našej internej databáze uchádzačov a uchované po dobu jedného roka s cieľom kontaktovania ťa, v prípade rozširovania nášho NEBBIA teamu alebo uvoľnenia pracovného miesta. V rámci tejto doby tvoje osobné údaje nebudú poskytnuté žiadnej tretej strane a po uplynutí tejto doby budú z databázy vymazané. V prípade, že si neželáš aby sme tvoje os. údaje v našej databáze uchovávali nás kontaktuj na email.

TEAM NEBBIA
email

Všeobecne požadované znalosti:

Ak si nadšený/á pre každodenné výzvy, rád/a sa prekonávaš, si dostatočne ambiciózny aby si dosahoval obchodné ciele, máš výborné komunikačné vlastnosti (a rád/a komunikuješ v zahraničnom jazyku), máš organizačné schopnosti a chceš sa realizovať, tešíme sa na tvoj životopis! Hladáme tých najelpších obchodníkov do našeho teamu a tešíme sa, ako budeme rásť spolu!

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (pokročilý - C1)
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno
  • Vodičský preukaz:
    B1

Iné znalosti:

Fakturácia, Hospodárska korešpondencia, Internet (e-mail, www), Microsoft Excel, Skladové hospodárstvo