User experience specialist

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    Budova Rosum, Bajkalská 19/B
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    1700 EUR
    V závislosti od skúseností a seniority daného kandidáta.
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    dohodou (ASAP)

Informácie o pracovnom mieste

Pomôž nám lepšie pochopiť našich čitateľov a ich správanie sa v online prostredí. Do tímu hľadáme kolegu, ktorý dokáže cez dáta interpretovať potreby webových užívateľov a prinášať riešenia na zlepšenie výkonnosti digitálnych produktov.

Náplň práce:
- data based analýza užívateľského správania sa podľa jednotlivých zdrojov návštev (FB, organic, other) a následná optimalizácia user flows s cieľom zvýšiť kľúčové metriky ako napr.: návratnosť na stránku, interakcia - pageviews/session, čas strávený na stránke atď.
- navrhovanie webových zlepšení, ktorých výsledkom bude zvýšenie výkonnostných parametrov digitálneho produktu alebo lepšia konverzia k predplatnému (paywall) či k membership (registrácia na webe)
- identifikovanie slabých miest jednotlivých webových šablón/templatov prostredníctvom UX nástrojov a testovanie rôznych variant (A/B testing) na rovnakom publiku s cieľom optimalizovať user flows k požadovanému výsledku
- spolupráca s big data oddelením na personalizácii & odporúčaní obsahu v závislosti od typu publika, vyhodnocovanie efektivity CTA buttonov na základe stanoveného cieľa
- tvorba zadaní v JIRA

Požadované skúsenosti:
- Google Analytics (pokročilý)
- Google Optimize alebo iný nástroj podobného charakteru (pokročilý)
- Hotjar alebo iný nástroj podobného typu (pokročilý)
- Google Tag manager (začiatočník)
- SEO (výhoda, nie nutnosť)

Benefity a ďalšie výhody:

Ponúkame ti možnosť sebarealizácie na zaujímavom domovskom projekte, prácu v priateľskom prostredí profesionálov, ktorí sú inhouse = denne komunikuješ s tímom. Prinášané nápady navrhuješ priamo vedeniu. Ak sú dobré, vieme ich aj rýchlo realizovať (áno, aj napriek tomu, že sme korporácia :) ). Pracovať budeš s veľkou vzorkou používateľov (viac ako 2 milióny mesačne), a tak budeš výsledky vidieť okamžite. V tíme máme výborných BE a FE developerov, s ktorými dokážeme realizovať ambiciózne plány. Interne sme si vyvinuli vlastný publisherský ekosystém v microservisnej architektúre. Používame najmodernejšie technológie (najnovšie PHP/symfony, AWS infra), rozvíjame vlastný big data stream a pracujeme na ďalších inovatívnych projektoch.

FIREMNÉ AKCIE
Najobľúbenejšie sú teambuildingy, ktoré si organizuje každé oddelenie, športové dni a dni zdravia.

LÍSTKY DO KINA, DIVADLA ...
Vďaka naším partnerstvám máme voľné vstupy na zaujímavé podujatia.

VZDELÁVANIE
Jedným z našich cieľom je mať tých najlepších z najlepších, preto podporujeme kurzy a školenia. Alebo sa chceš zlepšiť v angličtine? Počas pracovnej doby prebiehajú jazykové kurzy.

PODPORUJEME
Zúčastňujeme sa akcií ako napríklad Do práce na bicykli, Naše Mesto.

ZÁLEŽÍ NÁM NA ZDRAVÍ NAŠICH ZAMESTNANCOV
Prispievame im na ročnú starostlivosť v poliklinikách ProCare, vďaka MultiSport karte navštevujú športové a wellness zariadenia alebo sa zrelaxujú priamo počas pracovnej doby na masáži s fyzioterapeutom. Do práce chodia na bicykli, ktoré si zaparkujú v našej bicyklárni so sprchou.

A VEĽA INÉHO
Program Kolega odporúča kolegu. Ovocné utorky a štvrtky, kedy sú v kuchynkách misy plné ovocia. VIP zľavy na HEJ.sk a v lekárňach Dr. Max. Zľavy z ročného predplatného našich titulov. Relax zóny, kde sú dostupné všetky naše časopisy. Káva, čaje a barely s vodou sú už samozrejmosť :)

Informácie pre uchádzača:

Napíš nám, prečo si myslíš, že si ten pravý na túto pozíciu. Pošli svoj životopis a v prípade, že budeš spĺňať výberové kritériá, budeme ťa kontaktovať s informáciou o termíne a mieste stretnutia.

Všeobecne požadované znalosti:

- Google Analytics (pokročilý)
- Google Optimize alebo iný nástroj podobného charakteru (pokročilý)
- Hotjar alebo iný nástroj podobného typu (pokročilý)
- Google Tag manager (začiatočník)
- SEO (výhoda, nie nutnosť)

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou