custom-banner

Odborník na kvalitu procesov v oblasti bankovníctva (Ref. č.: 1-26-33985/PF)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Ak ste pedant a záleží Vám na kvalitnej práci, hľadáme zrejme práve Vás! Hlavnými úlohami na tejto pozícii bude nasledovné: -Verifikácia a kontrola kvality po predošlých oddeleniach (napríklad : či sú nahlásené platby skutočne „podozrivé“ alebo nie) -Okrem toho budete komunikovať s inými oddeleniami a eskalovať nezrovnalosti -Budete sledovať či sú všetky procesy nastavené správne a v súlade so zaužívanými štandardmi Pokiaľ sa Vám páči, čo ste sa zatiaľ dozvedeli o tejto pozícii a spĺňate nasledujúce požiadavky, tak Vás chceme stretnúť čo najskôr!

Benefity a ďalšie výhody:

Spoločnosť ponúka množstvo zaujímavých benefitov či už finančných, alebo nefinančných, ktoré predstaví zástupca firmy kandidátovi počas osobného pohovoru.

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na www.grafton.sk/sk/job-search?utm_source=jobboard&utm_medium=jobposition

Všeobecne požadované znalosti:

- Máte minimálne 1 ročnú skúsenosť z oblasti Quality Assurance, Verificator alebo 4eyes checker z oblasti Operations - Znalosť anglického jazyka na komunikatívnej úrovni (B2) nakoľko ju budete denno-denne využívať pri výkone svojej práce - Pokročilú znalosť MS Excel (napr.: funkcie, kontingenčné tabuľky, V/H-lookup …) - Máte veľký dôraz pre detail, dokážete odhaliť slabé miesta analýz - Ste priamočiari a dokážete dobre odkomunikovať tvoje požiadavky kolegom - Ak máte za sebou prvé pracovné skúsenosti v oblasti reportingu z medzinárodného prostredia/centier zdieľaných služieb – je to výhodou!

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vysokoškolské I. stupňa (bakalárske)
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (stredne pokročilý - B2)
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno