Nastavovač CNC

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Pre nášho klienta, medzinárodnú spoločnosť, ktorá sa zaoberá strojárenskou výrobou hliníkových dielov pre prevažne automobilový priemysel, výrobou komponentov pre automobilový priemysel, hľadáme Nastavovača CNC fréz. Miesto výkonu práce je Žarnovica. Spoločnosť zabezpečuje ubytovanie zdarma pre kandidátov zo vzdialenejších regiónov. Tvojou náplňou práce bude: -nastavovanie CNC 3-5 osích CNC fréz -programovanie strojov pomocou jazykov Siemens Sinumeric Úspešný kandidát by mal mať strojárske vzdelanie a skúsenosť s nastavovaním a programovaním 3-5 osích CNC fréz.

Benefity a ďalšie výhody:

- 5% osobné ohodnotenie - zákonné príplatky - 13. a 14. plat - príspevok na DDS vo výške 3% z hrubej mzdy - príspevok na dopravu až do výšky 100€ mesačne v závislosti od vzdialenosti - pre kandidátov zo vzdialenejších regiónov ubytovanie zdarma - jazykové vzdelávanie - stravovacie karty, ovocný bufet, Letný tábor pre deti, Dni zdravia, Vianočné trhy a pod.

Všeobecne požadované znalosti:

- stredoškolské vzdelanie so strojárskym zameraním - skúsenosť na danej pozícii - znalosť jazykov Siemens Sinumeric - ochota pracovať v nepretržitej prevádzke

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity